Libnet.ro
UNICEF

13:30

Prescolarii si elevii din invatamantul primar de stat nu vor primi miere in 2021. Ordonanta, in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 Prescolarii si elevii din invatamantul primar de stat nu vor primi miere in 2021. Ordonanta, in Monitorul Oficial

In perioada 1 ianuarie 2021 1 decembrie 2021 se suspenda acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din invatamantul primar de stat, privat si confesional, se arata intr-o ordonanta de urgenta publicata in Monitorul Oficial. Din preambul intelegem ca practic se prelungeste suspendarea aplicarii legii e vorba despre L5092006). continuă pe Hotnews

Prescolarii si elevii din invatamantul primar de stat nu vor primi miere in 2021. Ordonanta, in Monitorul Oficial

In perioada 1 ianuarie 2021 1 decembrie 2021 se suspenda acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din invatamantul primar de stat, privat si confesional, se arata intr-o ordonanta de urgenta publicata in Monitorul Oficial. Din preambul intelegem ca practic se prelungeste suspendarea aplicarii legii e vorba despre L5092006).

Lege reparatorie pentru persecutatii politic din comunism. Ce indemnizatie lunara vor primi urmasii lor

Legea a intrat in vigoare inca din data de 8 noiembrie 2020, dar statul nu s-a ingrijit sa puna la dispozitie institutiilor care aplica actul normativ programul informativ pentru calcularea idemnizatiilor. Urmasii vor primi 700 lei pe luna, pentru fiecare an de detentie a parintelui, cu o exceptie.

Bugetarii vor primi vouchere de vacanta si in 2021, promite premierul Citu

Personalul bugetar va primi, si in anul 2021, vouchere de vacanta, a anuntat, miercuri, 30 decembrie.

Aproape 2.000 de elevi din municipiul Hunedoara vor primi burse scolare

Aproape 2. 000 de elevi din Hunedoara vor beneficia de burse scolare, acordate lunar. Valoarea totala a acestora se ridica la trei milioane de lei.

Romania vine in ajutorul agricultorilor din R. Moldova. Iohannis anunta ca acestia vor primi circa 6.000 de tone de motorina

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat marti, 29 decembrie, la Chisinau, dupa intalnirea cu presedintele Maia Sandu, ca Romania va oferi agricultorilor din Republica Moldova circa 6. 000 de tone de motorina.

De patru ori mai multi bani de rambursat partidelor pentru campania de la alegerile parlamentare fata de scrutinul de acum 4 ani Topul partidelor care vor primi cei mai multi bani

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) estimeaza ca partidele vor cere rambursarea unor cheltuieli facute la alegerile parlamentare din acest an de aproximativ 167 de milioane de lei, ceea ce inseamna de aproape patru ori mai mult fata de scutinul parlamentar din 2016. Suma cea mai mare de rambursat - peste 48,8 milioane de lei - este catre PNL, urmat de PSD, Pro Romania, PMP si USR.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )