Libnet.ro
UNICEF

11:00

PRIN PLASAMENT PRIVAT ACCELERAT Fondul Proprietatea a vandut 3% din OMV Petrom, la 0,33 leiactiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIN PLASAMENT PRIVAT ACCELERAT Fondul Proprietatea a vandut 3% din OMV Petrom, la 0,33 leiactiune

Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea FP), a anuntat acordul de a vinde, printr-o oferta de plasament privat accelerat, 1,7 miliarde de actiuni OMV Petrom SNP) detinute de FP, la pretul de 0,33 leititlu, conform unui raport publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PRIN PLASAMENT PRIVAT ACCELERAT FP scoate la vanzare 2,47% din OMV Petrom

Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea FP), va lansa o oferta de plasament privat accelerat plecand de la un numar minim de aproximativ 1,4 miliarde de actiuni OMV Petrom SNP) detinute de Fond, echivalentul a 2,47% din producatorul de petrol si gaze.

BVB Zi de corectii la bursa locala, dupa anuntul privind plasamentul privat accelerat al FP

Corectia OMV Petrom a tras in jos toata piata Bursa locala s-a corectat puternic ieri dupa anuntul din ziua anterioara al Fondului Proprietatea FP) privind scoaterea la vanzare a cel putin 2,47% din compania OMV Petrom SNP). Corectia de 5,93% a cotatiei producatorului de petrol si gaze s-a extins la nivelul intregii piete, tragand in jos cotatiile la nivel general. Actiunile Banca Transilvania TLV) au fost si ele afectate, iar singurele companii care au inregistrat cresteri ale cotatiei ieri au fost BRD - Groupe Societe Generale BRD), Bursa de Valori Bucuresti BVB) si TeraPlast TRP). Titlurile FP au scazut si ele cu 1,15% la 1,29 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )