Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariile romanilor din privat, mai mici decat ale ungurilor, dar mai mari decat ale rusilor

Adevărul Adevărul,
Salariile romanilor din privat, mai mici decat ale ungurilor, dar mai mari decat ale rusilor

Salariile nete ale romanilor angajati in sectorul privat sunt la jumatatea clasamentului veniturilor nete din Europa Centrala si de Est, arata datele publicate de Mazars, centralizate de profit. ro. continuă pe Adevărul

Romanii din 37 de judete au venituri mai mici decat media pe economie. Unde este polul saraciei

Castigul salarial mediu net lunar in anul 2019 s-a situat sub media pe economie in 37 dintre judete, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

Dr. Virgil Musta: Cred ca riscul de infectare in magazin este mai mare decat in sectia de vot

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei de de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara, afirma ca romanii care vor merge duminica la vot au sanse mai mici de infectare decat in cazul in care ar merge la cumparaturi intr-un supermarket.

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ADRIAN TANASE, DIRECTOR GENERAL AL BURSEI DE VALORI BUCURESTI: Statutul de piata emergenta creeaza premisele finantarii la costuri mai mici, pentru companii

Avem discutii cu companiile energetice listate pentru ca acestea sa intre in indicii de piete emergente * Procesul de autorizare si implementare a Contrapartii Centrale va fi initiat la 1 octombrie Promovarea pietei noastre de capital la statutul de emergenta de catre agentia FTSE Russell este foarte importanta pentru companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), inclusiv pentru cele din domeniul energetic, deoarece se creeaza premisele finantarii investitiilor la costuri mai mici, a punctat Adrian Tanase, directorul general al pietei noastre de capital.

Tomatele sau rosiile negre. Sunt mai sanatoase decat cele obisnuite, dar putini stiu de ele

Poate parea ciudat sa mananci rosii negre, insa specialistii sustin ca acestea sunt mult mai sanatoase decat cele obisnuite. Mai mult, gustul este identic cu cel al tomatelor normale, asadar ai toate motivele sa le consumi cu incredere. De ce sunt rosiile negre mai sanatoase? in urma cu cativa ani, cercetatorii britanici reuseau sa produca, .

RALUCA TURCAN: PNL a castigat 43 de primarii din judetul Sibiu, cu 9 mai multe decat pana acum

Vicepremierul Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu, a anuntat astazi pe pagina sa de Facebook ca liberalii au castigat majoritatea primariilor din judet, ceea ce inseamna 43 de posturi de primar, cu 9 mai multe decat cele detinute pana in prezent.

RALUCA TURCAN: PNL a castigat 43 de primarii din judetul Sibiu, cu 9 mai multe decat pana acum

Vicepremierul Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu, a anuntat astazi pe pagina sa de Facebook ca liberalii au castigat majoritatea primariilor din judet, ceea ce inseamna 43 de posturi de primar, cu 9 mai multe decat cele detinute pana in prezent.

Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici in public: Stiti mai bine decat mine cine este aceasta femeie!

Fanii Mihaelei Radulescu au fost uimiti de replicile dintre aceasta si Andra Maruta. Cum se inteleg cele doua persoane publice de la noi si pentru ce i-a multumit juratul de la Vocea Romaniei moderatoarei de la Ferma? Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici pe Instagram Andra Maruta s-a fotografia si filmat purtand o palarie .

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Mai rau decat Brexitul? Elvetienii decid duminica daca parasesc acordul cu UE privind libertatea de miscare

Alegatorii elvetieni vor decide duminica, in cadrul unui referendum, daca vor abandona acordul de libera circulatie cu Uniunea Europeana, relateaza BBC News. Elvetia a decis cu mult timp in urma sa nu faca parte din Uniunea Europeana, insa a semnat un acord care permite libera circulatie, dar si acces la piata libera. Oficialii elvetieni care se opun propunerii spun ca s-ar crea o situatie mai grava decat Brexitul.

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump, potrivit luiChristian Mestre. Mestre este profesor la Universitatea din Strasbourg si din 1993 la Colegiul Europei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )