Libnet.ro
UNICEF

15:45

STUDIU DELOITTE: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU DELOITTE: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

Deloitte: Pandemia creaza o piata a cumparatorilor. 2020 este un an bun pentru investitii

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform Deloitte CE Private Equity Confidence Survey.

Finantari de 250.000-1 milion dolari pentru startup-uri din Europa Centrala si de Est

Startup-uri din 10 tari central si est-europene, inclusiv Romania, pot obtine finantari de capital de risc de 250. 000-1 milion de dolari, dintr-un fond de investitii sustinut de Uniunea Europeana.

O noua tara din Europa, restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stim

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu 20 august tranzitul persoanelor care calatoresc din Romania, Bulgaria, Croatia sau Macedonia de Nord si care nu depaseste o durata de 12 ore este permis fara prezentarea unui test negativ de coronavirus. O noua tara din Europa, noi restrictii pentru cetatenii romani. Ce trebuie sa cunoastem Sunt .

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )