Libnet.ro
UNICEF

23:45

Toti angajatorii sunt obligati sa creasca salariul minim din ianuarie. Ce amenzi risca dacanu aplica masura

Adevărul Adevărul,
Toti angajatorii sunt obligati sa creasca salariul minim din ianuarie. Ce amenzi risca dacanu aplica masura

Cresterea salariului minim de la 1 ianuarie, la 2. 080 lei pentru angajatii cu studii medii si 2. 350 lei pentru cei cu studii superioare cu o vechime mai mare de un an in domeniul in care s-au specializat, trebuie operata inclusiv de angajatorii din mediul privat. in caz contrar, vor fi amendati pentru fiecare contract de munca nemodificat. continuă pe Adevărul

Salariul minim 2019, publicat n Monitorul oficial. Ct va fi netul primit de angajat

Hotarirea de guvern privind salariul minim care va fi impus inclusiv in firmele private, de la 1 ianuarie 2019, a fost publicata luni in Monitorul Oficial.

Salariul minim creste la 1 ianuarie. Ce sectoare ale economiei vor avea mari probleme

Avocatul Gheorghe Piperea a analizat impactul cresterii salariului minim pe economie de la 1 ianuarie, aratand care sunt bilele albe si care sunt neajunsurile acestei masuri.

PSD ii minte in continuare pe romani. Cu cat creste, de fapt, salariul minim. Doar daca lucrezi in domeniul in care ai absolvit facultatea beneficiezi de un venit mai mare

Guvernul anunta ca se maresc salariile, dar . incurcate sunt caile Guvernului PSD. De fapt, salariile nu se maresc atat de mult si nici pentru toata lumea la fel. Sa vedem exact ce spune.

Platile pentru zilieri cresc odata cu salariul minim

Dupa majorarea recent adoptata de Guvern a salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2019, lucratorii cu ziua vor beneficia de un tarif orar mai mare. Actul normativ care stabileste noul nivel al salariului minim brut a fost oficializat ieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )