Libnet.ro
UNICEF

12:15

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania: Propunerile Guvernului pentru Pilonul II arunca Romania in haos

B1 B1,
Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania: Propunerile Guvernului pentru Pilonul II arunca Romania in haos

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a transmis miercuri, ca masurile propuse de proiectul de OUG pentru Pilonul II de pensii private desfiinteaza de facto acest sistem de economisire. continuă pe B1

BEI sprijina extinderea infrastructurii de logistica din Romania

Banca Europeana de Investitii sprijina extinderea infrastructurii de logistica din Romania, prin acordarea unui imprumut de 150 milioane euro firmei Warehouses De Pauw WDP) pentru constructia a 43 de depozite pe intreg teritoriul Romaniei, se arata intr-un comunicat al BEI, conform Agerpres.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Exista motive serioase de ingrijorare pentru toti soferii care au masini diesel motorina, deoarece tot mai multe tari vest-europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru autovehiculele care.

Sindicatul Tinerilor Profesori din Romania protesteaza, astazi

Sindicatul Tinerilor Profesori din Romania STPR) organizeaza, astazi, la sediul Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) un protest fata de violenta, tratamentele degradante si discriminatorii, ilegalitatile si impostura din scolile bucurestene.

Lidl, primul retailer din Romania care recruteaza romanii plecati la munca in strainatate

Lidl lanseaza, in luna decembrie, o campanie de recrutare dedicata romanilor din diaspora si devine astfel primul retailer din Romania care mizeaza pe cei plecati in strainatate. Compania va scoate la concurs peste 200 de locuri de munca, atat in zona.

Anunt important de la Ministerul Sanatatii. Toti bebelusii nascuti in spitalele de stat din Romania vor beneficia de acest control gratuit!

Copiii nascuti in maternitatile de stat din Romania beneficiaza de control auditiv gratuit, realizat cu aparatura medicala moderna incepand din luna decembrie, Ministerul Sanatatii extinzand programul de.

Vizita de top pentru militarii polonezi din Romania: Presedintele Duda a venit sa salute contingentul dislocat in Craiova cu ocazia Craciunului (VIDEO)

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a venit la Craiova pentru a-si saluta compatriotii militari din contingentul dislocat in Banie ca parte a angajamentelor asumate in cadrul summit-ului NATO de la.

Locul din Romania in care barbatii au cate patru neveste

Dobrogea este, cu siguranta, cea mai cosmopolita dintre regiunile care formeaza Romania. Comunitatile de turci, lipoveni, aromani au transformat zona intr-un adevarat conglomerat socio-cultural unic pentru.

Primarul din Romania care deszapezeste singur comuna pentru ca nu-si permite un angajat

Bartok Ede Otto, primarul din Dalnic, judetul Covasna, a ajuns sa deszapezeasca singur comuna. Aflat sub cod galben de vreme rea, judetul Covasna a fost maturat de viscol sambata. Primarul Otto Bartok.

Primele REACTII ale Consiliului Concurentei dupa ce Liviu Dragnea a atacat bancile din Romania

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat ca, pe langa o investigatie deschisa de un an, in paralel, institutia a facut o serie de recomandari pentru a creste concurenta intre.

Daniel Zamfir: Ce fac anumite banci din Romania seamana a subminarea economiei

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu a mers marti la sedinta Comisiei economice din Senat unde fusese invitat, insa a trimis o scrisoare in care mentioneaza ca nu participa la o discutie provenind din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )