Libnet.ro
UNICEF

16:15

Banca Mondiala: Companiile de stat sunt mai putin productive decat cele private. Guvernanta slaba a creat un mediu de afaceri incert in Romania

Adevărul Adevărul,
Banca Mondiala: Companiile de stat sunt mai putin productive decat cele private. Guvernanta slaba a creat un mediu de afaceri incert in Romania

Romania detine circa 1. 400 de companii de stat, din care aproximativ 200 sunt controlate direct de Guvern, se arata intr-un studiu recent al Bancii Mondiale. Potrivit acestuia, companiile de stat din Romania sunt mai putin productive decat cele private. continuă pe Adevărul

CUTREMURE in lant, in Romania: S-au produs in aceeasi zona chiar iN MAI PUTIN DE O ORA

Doua cutremure s-au produs marti in judetul Buzau, in mai putin de o ora. Primul seism a avut o magnitudine de 3,5, producandu-se la ora 16:31, la o adancime de 144 km. Acesta s-a produs in apropierea.

Atac armat in orasul suedez Malmo. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac armat produs luni seara in orasul Malmo, situat in sudul Suediei. Incidentul armat a avut loc in zona Drottninggatan. Cel putin cinci persoane au fost.

De ce masinile din prezent sunt mai periculoase decat in urma cu 40 de ani

Masinile din prezent sunt mult mai sigure in caz de accidente decat in trecut, insa, pe de alta parte, inovatiile le fac mai periculoase. Iata cinci motive pentru care masinile moderne sunt considerate ca aduc soferii mai repede in situatii de.

Diferenta dintre merele verzi si cele rosii. Care sunt mai sanatoase. Explicatia medicilor

Exista multe sortimente de mere. Rosii, verzi sau galbene, merele sunt gustoase, dar si sanatoase. Desi bogate in vitamine si antioxidanti, medicii spun ca cele mai sanatoase mere sunt cele verzi, pentru ca.

Gata, e OFICIAL! PENSIILE romanilor sunt mai MICI! Cand se mai fac urmatoarele plati...

Pensia medie lunara s-a situat la 1. 122 de lei, cu 0,9% mai mica raportat la trimestrul precedent, arata datele Institutului National de Statistica. Raportul pe total dintre numarul mediu de pensionari de asigur.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )