Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cei care vor mai contribui la Pilonul II, obligati sa investeasca in proiectele derulate de stat. Ce alte masuri distrug pensiile private

Adevărul Adevărul,
Cei care vor mai contribui la Pilonul II, obligati sa investeasca in proiectele derulate de stat. Ce alte masuri distrug pensiile private

Prevederile referitoare la pensiile private obligatorii, prezentate deja de Ministerul Finantelor duc la desfiintarea acestuia, odata ce administratorii sunt obligati sa investeasca in parteneriatele public-private derulate de stat si sa-si dubleze capitalizarea. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanaperfecta. Nimic nu le stain cale

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o saptamana de vis. Nimic nu le sta in calea indeplinirii dorintelor. HOROSCOP LEU- Esti mai creativa ca niciodata, iti place sa te distrezi si sa te exprimi.

Avertismentul dat de medici. Ce nu stiu cei care in copilarie au avut rubeola sau varicela

Vaccinurile din copilarie sau faptul ca in trecut ai avut rubeola, hepatita sau varicela nu inseamna imunitate pe viata. Asta spun medicii infectionisti, alarmati de faptul ca tot mai multi pacientii adulti fac boli.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de tot ce isi doresc in urmatorii cinci ani. Viata li se schimba total

Anul 2019 vine cu schimbari importante pentru tot zodiacul. Nativii vor avea, in mare parte, noroc si bani. Unii vor primi de la astre mai mult decat altii, dar nu conteaza. De ce? Pentru ca unele zodii.

Be EU: Uniunea Europeana impune noi reguli pentru pescuit. Care vor fi limitele de captura in 2019

Anul viitor, pescarii romani si bulgari vor putea mentine pescuitul in Marea Neagra la acelasi nivel ca in 2018. Mai exact, Consiliul European a adoptat un regulament de stabilire, pentru 2019, a limitelor de.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor avea parte de bani in anul 2019

Anul 2019 va aduce schimbari majore, in plan financiar, in viata mai multor zodii. Afla, din materialul urmator, daca si tu te numeri printre ele. Taur Daca in prima parte a anului nu se intampla.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa munceasca in Marea Britanie

Zeci de mii de imigranti necalificati din tarile Uniunii Europene vor putea lucra in Marea Britanie pana cel putin in anul 2025, anunta Guvernul Marii Britanii. Un proiect de lege privind imigratia va fi.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea succes urias in cariera in 2019

Aceste trei zodii vor avea succes pe plan profesional in 2019 si vor reusi sa isi consolideze pozitiile pe care le ocupa. HOROSCOP RAC- Lucrezi mult si ramai productiva. Vei avea mult noroc in afaceri .

Iohannis, atac dur la Dragnea: Memoria martirilor Revolutiei e intintata de infractori care vor sa impuna amnistia si gratierea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj comemorativ, la 29 de ani de la Revolutie, in care il acuza pe Liviu Dragnea ca intineaza memoria martirilor romani prin incercarile sale disperate de a scapa de inchisoare, noteaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )