Libnet.ro
UNICEF

16:30

E oficial, scad pensiile romanilor: Vezi care sunt categoriile sociale cele mai afectate!

B1 B1,
E oficial, scad pensiile romanilor: Vezi care sunt categoriile sociale cele mai afectate!

Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii, a declarat ca Pilonul II de pensii va fi transformat sigur in optional si, din pacate, pensiile celor care au cotizat pana acum pentru pensiile private va fi mai mica. continuă pe B1

Incredibil! Uite ce se intampla cu pensiile romanilor: S-a dus la posta sa-si ridice pensia din aprilie si... surpriza!

In luna aprilie, cea mai mare pensie de serviciu din Ministerul Apararii Nationale a fost de peste 34. 600 de lei brut, potrivit Economica. net, care citeaza reprezentanti ai Casei de Pensii Sectoriale a.

Iata care sunt persoanele cu cel mai mic risc de depresie. Afla daca te numeri printre ele

Femeile care se descriu ca fiind matinale sunt mai putin susceptibile de a dezvolta depresie, conform noilor cercetari. Un studiu de pestee 32,000 de femei publicat in Jurnalul de Cercetare.

ALERTA METEO: in weekend Romania e LOVITA din plin de CEL MAI PERICULOS CICLON POLAR! Unde se raceste cel mai mult vremea si care sunt zonele cele mai expuse FENOMENELOR EXTREME !

Meteorologii vin cu vesti proaste. Temperaturile vor scadea simtitor in perioada urmatoare, dupa vremea foarte calda si furtunile care au lovit Romania. Din nefericire, in weekendul care urmeaza si ploile.

Ana Birchall, in SUA. Care sunt prioritatile guvernarii

Cresterea nivelului investitiilor americane in Romania si continuarea evolutiilor pozitive in relatiile comerciale dintre cele doua tari sunt obiective prioritare ale guvernarii, i-a transmis.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )