Libnet.ro
UNICEF

15:15

PENTRU 91 MILIOANE LEI Lorimer Ventures a iesit din actionariatul Purcari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU 91 MILIOANE LEI Lorimer Ventures a iesit din actionariatul Purcari

Victor Bostan, director general Purcari Wineries: intelegem necesitatea fondurilor de private-equity de a iesi din actionariat, in special dupa o durata a investitiei de noua ani * Compania nu a incasat niciun ban de pe urma tranzactiei Lorimer Ventures, holding detinut in totalitate de Emerging Europe Growth Fund II si administrat de Horizon Capital si-a vandut participatia de 22,69% din Purcari Wineries WINE), printr-o oferta de vanzare accelerata, operatiune ce marcheaza iesirea holding-ului cu sediul in Cipru din actionariatul producatorului de vinuri, se arata intr-un comunicat remis ieri de companie catre Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Lorimer Ventures a iesit din actionariatul Purcari

ACTUALIZARE - Pachetul de 22,69% din Purcari a fost vandut pentru 90,78 milioane de lei, echivalentul unui pret de 20 leiactiune ---------- Lorimer Ventures, holding detinut in totalitate de Emerging Europe Growth Fund II si administrat de Horizon Capital si-a vandut participatia de 22,69% din Purcari Wineries WINE), printr-o oferta de vanzarea accelerata, operatiune ce marcheaza iesirea holding-ului cu sediul in Cipru din actionariatul producatorului de vinuri, se arata intr-un comunicat remis astazi de companie catre Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Ce s-a intamplat la premiera intre chin si amin. Kira Hagi nu a putut sa priveasca si a iesit din sala

Gica Hagi este in culmea fericirii. Fiul sau, Ianis, a fost omul meciului in partida Genk Napoli 0-0, in runda cu numarul 2 din grupele Champions League, in timp ce fiica sa, Kira, a debutat in cinematografie cu rolul din filmul intre chin si amin. Tanara actrita a participat la premiera filmului, dar nu .

PENTRU O INVESTITIE DE 31 MILIOANE LEI, IN JUDETUL VASLUI Delgaz Grid a obtinut o noua finantare europeana, de 19,5 milioane lei

Delgaz Grid a obtinut o noua finantare europeana pentru o investitie de peste 31 de milioane de lei in judetul Vaslui, a anuntat compania, ieri, printr-un comunicat.

CA al Electrica a aprobat majorarea capitalului companiei cu pana la 6,05 milioane lei

Consiliul de Administratie al Electrica a aprobat, vineri, majorarea capitalului social al companiei cu o suma de pana la 6,05 milioane de lei, prin aport in natura si in numerar, potrivit unui comunicat al societatii remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Trauma care l-a marcat pentru totdeauna pe Ulas Tuna Astepe, Tahir din Lacrimi la Marea Neagra

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra a cucerit inimile multor romani datorita mesajului transmis pe tema violentei domestice, dar ajutor i-au fost si actorii, turcii, indeosebi barbatii, find cunoscuti drept sarmanti. Unul dintre cei vizibili in serial este Tahir, actor principal. Care e povestea lui? Trauma care l-a marcat pentru totdeauna pe Ulas Tuna Astepe, .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )