Libnet.ro
UNICEF

19:15

Peste trei sferturi dintre romani se considera mai cinstiti decat ceilalti, iar mai putin de jumatate spun ca furtul de obiecte de la serviciu sau vitezomania nu sunt chiar asa grave.....(studiu)

Hotnews Hotnews,
 Peste trei sferturi dintre romani se considera mai cinstiti decat ceilalti, iar mai putin de jumatate spun ca furtul de obiecte de la serviciu sau vitezomania nu sunt chiar asa grave.....(studiu)

Mai bine de trei sferturi dintre romani se considera mai cinstiti si mai sinceri decat ceilalti, arata rezultatele studiului Semaforul Moralitatii, realizat de Exact Business Solutions, pentru HBO Romania, despre perspectiva romanilor din mediul urban asupra moralitatii. Peste 69% dintre romanii din mediul urban considera furtul de haine sau alimente, santajul, spaga pentru a obtine permisul de conducere sau o autorizatie, adulterul, intarzierea platii datoriei catre un prieten, citirea unor conversatii private fara consimtamant sau evitarea unei cozi la magazin, ca fiind serioase probleme de moralitate. in schimb, mai putin de jumatate dintre oraseni considera: furtul de materiale de la serviciu, traversatul pe rosu cand nu trece nicio masina, circularea cu viteza peste limita admisa si a minti pentru a proteja sentimentele unei persoane ca nefiind probleme grave de moralitate. continuă pe Hotnews

Peste o treime dintre romani ar fi interesati sa-si dezvolte capacitatea creierului prin intermediul augmentarii umane - studiu

Un nou studiu, realizat inclusiv in Romania, a constatat ca mai mult de una din cinci persoane 22%) ar opta pentru ameliorarea inteligentei sau a capacitatii intelectuale cu ajutorul tehnologiei, daca ar putea. in plus, mai mult de jumatate 52%) dintre oameni considera ca este total sau in mare parte acceptabil sa foloseasca augmentarea umana pentru a imbunatati capacitatea copiilor de a invata la scoala.

SEVABLOOM: Sub 1% dintre romani sunt realmente interesati de o dieta sanatoasa

Mai putin de 1% dintre romani sunt interesati in mod activ de o dieta si un stil de viata sanatoase, arata cercetarile de piata efectuate in iulie 2020 de Sevabloom, prima platforma de video e-learning in domeniile: parenting, gastronomie plant based si dezvoltare personala.

Black Friday 2020 - 54% dintre romani spun ca vor cumpara cel puttin un produs

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania. Studiul arata si o preferinta crescuta pentru mediul online in randul potentialilor cumparatori de Black Friday: 46% dintre acestia se gandesc prima oara la un magazin online, inregistrand o crestere de 20% fata de anul trecut.

KANTAR ROMANIA: 54% dintre romani vor cumpara cel putin un produs de Black Friday

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania, transmite un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )