Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pretul testelor Covid-19 la cele mai mari clinici. Unde gasiti cel mai mic pret

Adevărul Adevărul,
Pretul testelor Covid-19 la cele mai mari clinici. Unde gasiti cel mai mic pret

Pretul testelor Covid Real Time PCR difera de la o clinica privata la alta, tariful fiind si cu aproape 50% mai mare in anumite cazuri, se arata intr-o analiza efectuata de Agerpres, pe baza informatiilor publicate pe site-urile clinicilor private. continuă pe Adevărul

Unde ai cele mai mari sanse sa te infectezi cu SARS-CoV-2. Cum se poate evita pericolul fara inchiderea afacerilor

Restaurantele, salile de sport si cafenelele sunt in topul locurilor in care ai cele mai mari sanse sa te infectezi cu SARS-CoV-2, conform unui studiu publicat in revista Nature. Cercetatorii vin si cu solutii de evitare a raspandirii coronavirusului.

Ministrul britanic de Finante va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, la prezentarea planurilor de cheltuieli, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC.

Marea Britanie, cele mai mari imprumuturi dupa Al doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC, citat de news. ro.

Telescopul Arecibo din Puerto Rico, unul dintre cele mai mari din lume, demontat dupa 57 de ani de existenta

Telescopul Arecibo este unul dintre cele mai mari din lume si a folosit la numeroase descoperiri din domeniul astronomiei, dar perioada sa de glorie s-a incheiat si va fi demontat din cauza unor deteriorari ale structurii care nu pot fi remediate si care pun in pericol pe oricine ar incerca sa se apropie de zona respectiva.

Cele mai mari greseli pe care le fac companiile cand isi relanseaza site-ul

Care sunt cele mai frecvente greseli, din perspectiva unei agentii de SEO, pe care companiile le fac cand isi relanseaza site-ul. Daca mecanismul de relansare nu ia in calcul toti factorii, afacerea respectiva poate incasa o lovitura destul de puternica in ceea ce priveste indexarea in motoarele de cautare, ceea ce poate duce la pierderi financiare considerabile.

Black Friday 2020 - Una dintre cele mai mari companii de curierat spune ca numarul de colete a fost cu 30% mai mare decat in 2019

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record. Weekend-ul care a urmat Black Friday a consemnat cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume raportate de compania de curierat DPD Romania fiind importante: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut.

GRAFIC Rata infectarilor cu coronavirus, peste 3 in Bucuresti si 20 de judete. Cele mai mari incidente, raportate in Sibiu, Cluj si Ilfov

Pretul testelor PCR pentru COVID-19 difera chiar si cu 50% de la o clinica la alta O analiza comparativa a tarifelor clinicilor din Romania

Pretul testelor COVID Real Time PCR difera cu pana la 50% de la o clinica la alta, cel mai mic tarif fiind de 285 de lei, iar cel mai mare, de 420 de lei, potrivit unei analize realizate de Agerpres, care a comparat ofertele a noua dintre cele mai importante centre medicale private cu acoperire nationala, pe baza informatiilor publicate pe site-urile companiilor.

Imagini incendiare cu Inna si Antonia. Cum s-au atins cele doua mari vedete din Romania

Inna si Antonia au fost protagonistele unor scene extrem de sexy. Cele doua dive de la noi s-au atins lasciv si au creat un adevarat scenariu aparte in mintea fanilor de sex masculin. Cum au incins acestea imaginatia tuturor? Inna si Antonia, atingeri incendiare intrea Antonia si Inna exista o prietenie aparte care s-a nascut .

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto: 2.500 de oameni disponibilizati pana la sfarsitul anului

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto vor avea loc in perioada urmatoare, acordul, care cuprinde si plecari voluntare, fiind deja semnat cu sindicatele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )