Libnet.ro
UNICEF

11:00

Reducerea contributiei la Pilonul II, reclamata la Curtea Constitutionala

Adevărul Adevărul,
Reducerea contributiei la Pilonul II, reclamata la Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala va fi sesizata cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a unui articol din OUG 82/2017 prin care Executivul a redus de la 5,1%, la 3,75% contributia la fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II), scrie profit. ro. continuă pe Adevărul

Reducerea contributiei la Pilonul II, atacata la CCR

Reducerea contributiei la Pilonul 2 va fi atacata la Curtea Constitutionala! Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea inaintata de o persoana fizica, asa ca magistratii constitutionali vor decide daca.

Curtea Constitutionala a decis:Daca esti interceptat, operatorul trebuie sa te informeze in 60 de zile

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, marti, ca neintemeiata, sesizarea Partidului National Liberal cu privire la proiectul de lege referitor la protectia datelor cu caracter personal in procesul penal.

Iohannis: Nu mi-a fost si nu mi este teama de suspendare si nici de Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se teme de un eventual demers al PSD de suspendare a sa din functie, asa cum nu ii este teama nici de Curtea Constitutionala.

PNL a sesizat Curtea Constitutionala privind legea care le permite infractorilor condamnati la inchisoare sa execute pedeapsa la domiciliu

PNL a depus joi o sesizare la Curtea Constitutionala o sesizare privind modificarea facuta la legea privind executarea pedepselor legea 254/2013), in sensul introducerii posibilitatii ca infractorii condamnati.

ICCJ sesizeaza Curtea Constitutionala asupra declasificarii protocoalelor cu SRI

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au sesizat astazi Curtea Constitutionala pentru a se pronunta, inainte de promulgare, asupra constitutionalitatii Legii privind declasificarea protocoalelor incheiate de institutii ale statului cu Serviciul Roman de Informatii SRI).

Legea lui Dragnea si Tariceanu privind desecretizarea protocoalelor, atacata la Curtea Constitutionala

Inalta Curte de Casatie si Justitie a atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind desecretizarea protocoalelor, adoptata saptamana trecuta de Parlament la initiativa lui Liviu Dragnea si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )