Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania, chemata din nou in judecata la ICSID: 15 companii straine reclama nerespectarea Cartei Energiei

Adevărul Adevărul,
Romania, chemata din nou in judecata la ICSID: 15 companii straine reclama nerespectarea Cartei Energiei

Litigiul arbitral a fost initiat de 44 de Reclamanti care au dezvoltat in Romania proiecte in domeniul energiei regenerabile: 15 companii din Italia, Grecia, Luxemburg, Germania, Turcia, Republica Ceha si Cipru, un fond de private equity si 28 de persoane de cetatenie greaca, italiana si ceha. continuă pe Adevărul

Retelele 5G, din nou motiv de disputa: Guvernul nemultumeste pe toata lumea cu acest proiect

Internetul e plin de conspiratii legate de 5G si evident ca Romania o parte din ea) nu avea cum sa nu se alinieze cu acest trend. Acum, Guvernul a reusit din nou sa incinga spiritele, iar.

Catalin Botezatu, la spital in Turcia. De ce a ajuns celebrul jurat Bravo, Ai Stil de la Kanal D din nou pe mana medicilor

In urma cu un an, Catalin Botezatu declara invingator: Am trecut pe langa moarte si am oprit cancerul. A traversat cu succes o cumpana, iar acum sta cu ochii in patru pentru a nu ajunge din nou in aceeasi situatie, de unde si vizita recenta la medicii sai din Turcia. Catalin Botezatu, pe mana medicilor .

Brigitte Pastrama a ajuns din nou la Politie. Ce s-a intamplat acum

Viata cuplului Pastrama este una cu adevarat incitanta si pe atat de plina de controverse, pe atat de aventuroasa. Drumurile la sectia de Politie nu au cum sa lipseasca din ecuatie. imbracata mulat, cu geanta de firma de zeci de mii de euro, fosta doamna Nastase a mers din nou in fata oamenilor legii, alaturi .

Ioana Ginghina este din nou fericita. Vestea pe care a dat-o admiratorilor

Dupa ce a primit inelul de la iubitul ei, Ioana Ginghina este in al noualea cer. Frumoasa actrita este pregatita acum sa imbrace iar rochia de mireasa. Artista a facut dezvaluiri despre relatia cu partenerul sau. Ioana Ginghina este din nou fericita Desi parea ca pe plan sentimental, lucrurile nu sunt chiar asa roz in .

Rata de infectare in Bucuresti trece din nou de 5. Sibiul se apropie de 8 Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus a trecut din nou de 5 in Capitala, in vreme ce judetul Sibiu se apropie de 8, iar Clujul a ajuns la 7,3.

CCR amana din nou o decizie privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri o decizie asupra sesizarilor PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

CAZUL NAVALNII: CEDO condamna din nou Rusia pentru tratamente degradante

Moscova este din nou condamnata la CEDO pentru tratamente degradante aplicate lui Aleksei Navalnii, relateaza Hotnews.

Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com.

Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024 - surse

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com, potrivit Mediafax.

Romania trece din nou de 10.000 de cazuri de COVID-19 pe zi: Alte 10.142 de imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore Bilantul a ajuns la 334.236 Alte 121 de decese, record de pacienti la ATI - 1.152

Alte 10. 142 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in Romania in ultimele 24 de ore, bilantul COVID-19 ajungand la 334. 236, potrivit datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi s-au inregistrat alte 121 de decese, in timp ce la terapie intensiva sunt internati 1. 152 de pacienti, fiind cel mai mare numar de la debutul pandemiei. Rata de infectare in Bucuresti, in scadere. Clujul se apropie de 7 Un singur judet a ramas verdePeste 900 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )