Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bonusuri mai mari de la Fisc pentru cei bun-platnici. Teodorovici a anuntat procentul

Adevărul Adevărul,
Bonusuri mai mari de la Fisc pentru cei bun-platnici. Teodorovici a anuntat procentul

Contribuabilii care se conformeaza voluntar si in ultimii 3 ani si-au platit obligatiile trebuie sa aiba un stimul, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei discutii avute in Consiliul Economic si Social. continuă pe Adevărul

Barna da inapoi cu privire la sustinerea lui Nicusor Dan pentru primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Sa identificam candidatul cu cele mai mari sanse

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica intr-un interviu pentru Mediafax ca in privinta alegerilor pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan e un om cu foarte bune sanse pentru Bucuresti, insa subliniaza ca mai e si Vlad Voiculescu si ca Opozitia trebuie sa identifice candidatul cu cele mai mari sanse.

Una dintre cele mai mari tari din lume ramane fara apa potabila

Mai multe orase din estul Australiei se apropie rapid de momentul in care ultimele rezerve de apa potabila vor fi epuizate, relateaza World Economic Forum.

CHEFI LA CUTITE. Cea mai dura lupta pentru chefi! Scarlatescu: Nu mi-am citit horoscopul!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu isi reiau locurile la bancurile de lucru diseara, de la 20:00, in lupta pentru cea de-a opta amuleta. Daca pana in acest moment.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )