Libnet.ro
UNICEF

14:45

Florin Citu anunta ca au intervenit modificari la rectificare: Deficitul se va duce spre 4,4%, anul acesta

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu anunta ca au intervenit modificari la rectificare: Deficitul se va duce spre 4,4%, anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent la sedinta Consiliului Economic si Social CES) in care proiectul de rectificare a primit aviz favorabil. Acesta a fost rugat de un membru al sindicatelor, care nu stia daca presa a scris corect ca deficitul dupa rectificare va fi de 4,3%, sa spuna care este de fapt procentul. continuă pe Hotnews

Deficitul bugetar se va duce spre 4,4% dupa rectificare. Ministrul Florin Citu: Au mai aparut cateva lucruri pe ultima suta de metri

Deficitul bugetar va fi de 4,4% dupa rectificare, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a precizat ca diferenta este data de aprobarea plafoanelor noi, potrivit hotnews. ro. Ministrul Finantelor,.

Florin Citu da de inteles ca bugetul pe 2020 va avea un deficit de 3,5%

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a dat de inteles marti, intr-o conferinta de presa, ca deficitul bugetar pe anul viitor va fi de 3,5%, precizand ca un document va fi publicat in zilele urmatoare. Alte date pe care se bazeaza bugetul pe 2020 au fost deja publicate de Comisia Nationala de strategie si Prognoza, iar HotNews. ro a publicat aici.

Florin Citu, despre deficitul bugetar: Ministerul Finantelor a imprumutat azi 332 de milioane de euro. Bugetul nu avea bani de pensii si salarii pentru foarte multe ministere (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Ministerul pe care il conduce s-a imprumutat cu 332 de milioane de euro pentru a acoperi deficitul lasat.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Declaratia de avere a ministrului Finantelor. Florin Citu are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Florin Citu: in doua saptamani, de cand am venit eu, am reusit sa facem economii la dobanzi de aproape 300 de milioane de lei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania are nevoie de investitii straine, iar faptul ca a facut pana acum imprumuturi la o dobanda.

Cum a gasit Florin Citu economia dupa Guvernul PSD: Nu erau alocati bani pentru salarii la multe ministere, dar 1,4 miliarde de lei au fost transferati catre primariile PSD (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit, miercuri, la Dosar de politician despre neregulile lasate in urma de guvernarea PSD, precizand, printre altele ca social-democratii nu au prevazut in buget ba.

Mihai Fifor: Florin Citu ne arata cat de prost pregatit este!

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca politicile aplicate de ministru de Finante, Florin Citu, favorizeaza marile corporatii si defavorizeaza angajatii, iar in final se va ajunge ca oamenii.

Florin Citu: Am mai castigat o batalie, dar razboiul cu PSD continua

Florin Citu, ministrul Finantelor, s-a aratat incantat de rezultatul alegerilor prezidentiale, care indica o victorie zdrobitoare pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis. Citu avertizeaza, insa, ca scorul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Finantelor, Florin Citu: Astazi facem inca un pas pentru a avea aceasta Romanie normala

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca duminica, in ziua celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, se face inca un paspentru a avea o Romanie normala. Am.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )