Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce inseamna somaj tehnic si cu cat ar fi platiti circa 1 milion de angajati. Guvernul poate suporta o parte din bani

Adevărul Adevărul,
Ce inseamna somaj tehnic si cu cat ar fi platiti circa 1 milion de angajati. Guvernul poate suporta o parte din bani

Romania nu s-a mai confruntat niciodata cu o asemenea amploare a somajului tehnic, despre care oficialii spun ca ar putea afecta circa 1 milion de romani. in cele ce urmeaza vom arata ce presupune aceasta procedura, care este procentul minim pe care il pot incasa angajatii si ce masuri ia in calcul Guvernul. continuă pe Adevărul

Criza Covid-19. Ford Romania trimite 6.000 de angajati in somaj tehnic. Cu cat vor fi platiti

Criza provocata de Covid-19, care a determinat deja inchiderea a fabricilor detinute de trei mari producatori auto din Europa, se propaga si asupra Romaniei: Ford este nevoit sa trimita in somaj tehnic 6. 000 de angajati.

Pirelli va trimite in somaj tehnic toti cei 4.000 angajati ai fabricii din Olt. Aceeasi masura, adoptata de Ford la Craiova

Cel mai mare angajator din judetul Olt, firma Pirelli, care are in Slatina capacitati de productie in care sunt angrenati aproximativ 4. 000 oameni, a decis sa-i trimita in somaj tehnic.

CORONAVIRUS |Ford Romania trimite 6.000 de angajati in somaj tehnic

Ford Romania va trimite de joi 6. 000 de angajati de la Uzina din Craiova in somaj tehnic. Acestia ar fi primit deja mesajul conducerii, scrie G4Media, care citeaza Digi24.

Ford Craiova intra in somaj tehnic: 6000 de angajati trimiti acasa pana pe 5 aprilie

Angajatii fabricii de masini Ford din Craiova, vor fi trimisi in somaj tehnic in perioada 19 martie - 5 aprilie, potrivit liderului de sindicat de uzina.

300 milioane Euro, fonduri UE totale pentru lucratorii care vor intra in somaj tehnic. Ministri: Vrem sa mergem mai departe si cu fondurile pentru startup-uri

Statul va utiliza fonduri europene totale de 300 de milioane de euro pentru finantarea masurilor de sprijin pentru lucratorii care vor fi trimisi in somaj tehnic de diverse companii ca urmare a scaderii activitatii economice din Romania, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19. Informatia vine de la ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, care a mai spus ca va merge mai departe si cu liniile de finantare pentru startup-uri create de studenti si romani care se repatriaza din diaspora. Si ministrul Dezvoltrii Regionale, Ion Stefan, a afirmat ca va merge mai departe cu lansarea liniei de finantare POR 2. 2-IMM prin care se acorda fonduri nerambursabile de maximum 1 milion de euro unor firme.

Ford Craiova ar putea trimite angajatii in somaj tehnic din cauza coronavirusului

Angajatii Ford Craiova vor fi trimisi in somaj tehnic din cauza coronavirusului si vor primi 78% din salariu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Sindicatului fabricii. Aici lucreaza peste 6. 000 de persoane. Angajatii fabricii de masini Ford din Craiova, vor fi trimisi in somaj tehnic in perioada 19 martie - 5 aprilie, potrivit liderului de sindicat de uzina. Producatorul american de masini a luat aceasta masura din cauza pandemiei de coronavirus. Fabrica nu a transmis, inca, oficial, un punct de vedere referitor la informatiile care au ajuns la angajati.

Proiect de lege PSD: statul va acoperi 75% din salariile angajatilor trimisi in somaj tehnic de firmele afectate de coronavirus

PSD a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca parlamentarii au depus un proiect de lege care prevede ca statul sa acopere 75% din salariul de baza pentru angajatii trimisi in somaj tehnic de firmele afectate de pandemia de coronavirus.

Mai multi romani intra in somaj tehnic. Ce trebuie sa stie angajatii

In contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus, mai multi angajati vor intra in somaj tehnic.

CORONAVIRUS. Angajatii de la Uzina Ford Craiova, in somaj tehnic (VIDEO)

Coronavirusul afecteaza grav Ford Romania. 000 de angajati de la Uzina din Craiova vor intra in somaj tehnic. Producatorul american de masini a luat aceasta decizie din cauza pandemiei de.

CORONAVIRUS. Angajatii de la Uzina Ford Craiova, in somaj tehnic (VIDEO)

Coronavirusul afecteaza grav Ford Romania. 000 de angajati de la Uzina din Craiova vor intra in somaj tehnic. Producatorul american de masini a luat aceasta decizie din cauza pandemiei de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )