Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara noastra, codasa in UE la procentul din PIB alocat sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra, codasa in UE la procentul din PIB alocat sanatatii

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Cheltuielile cu sanatatea in Romania - cele mai mici din UE

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat si citate de Agerpres. La acest indicator, Franta este campioana in UE, cu 11,5% din PIB alocat sanatatii, urmata de Germania 11,1% din PIB) si Suedia 11%).

IN TARA NOASTRA: Festivalurile gastronomice au contribuit la consolidarea industriei de street food

Intre 6 si 8 septembrie are loc la Romexpo cel mai mare festival de street food din Europa, The Carnival, unde peste 60 de food truck-uri pline cu bunatati din 10 bucatarii internationale ii asteapta pe gurmanzi in cele trei zile de festival.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )