Libnet.ro
UNICEF

21:30

Violeta Alexandru da asigurari ca pensiile vor creste de la 1 septembrie

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru da asigurari ca pensiile vor creste de la 1 septembrie

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru foto), a declarat, luni, la Alba Iulia, ca pensiile vor creste cu siguranta de la 1 septembrie, fara a preciza si procentul de majorare, mentionand ca se fac mai multe scenarii in acest sens. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Pensiile vor creste. Se fac mai multe scenarii, iar decizia finala va fi luata in baza evaluarii de la Ministerul Finantelor

Pensiile vor creste cu siguranta de la 1 septembrie, sustine Violeta Alexandru, ministrul Muncii, care a precizat ca se fac mai multe scenarii in acest sens si a explicat ca decizia finala va fi luata.

Violeta Alexandru anunta noi masuri pentru angajati

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a transmis vineri seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de socializare, ca Executivul a aprobat noi masuri de sprijin pentru angajati care vor fi rapid functionale. Alexandru precizeaza ca a fost mereu atenta la modul in care antreprenorii lupta sa gestionee perioada de criza.

VIOLETA ALEXANDRU: Sumele suplimentare pentru alocatii vor fi blocate in cazul in care PSD depune amendamente

Acordarea sumelor suplimentare pentru alocatiile copiilor va fi blocata in cazul in care PSD va aduce amendamente in Parlament Ordonantei de Urgenta privind dublarea alocatiilor, care a fost adoptata in Guvern, si va trebui sa raspunda, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la Palatul Victoria, conform Agerpres.

Pensii 2020. Cu cat vor creste pensiile minime in Romania. Anuntul Guvernului

Premierul Ludovic Orban a vorbit luni despre un subiect asteptat de toti pensionarii din Romania: majorarea pensiilor. Legea pensiilor prevede majorarea cu 40% a pensiilor incepand cu luna septembrie a anului in curs, dar premierul evita sa spuna daca legea va fi respectata. Ludovic Orban a vorbit despre majorarea pensiilor intrebat daca Guvernul va lua .

Violeta Alexandru a anuntat ca statul va suporta 50% din salariul angajatilor carora li se reduce programul de lucru 2.500 de lei vor fi acordate pentru fiecare telesalariat

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca statul va acoperi diferenta de salariu pentru angajatii carora le este redus programul de lucru, deci si salariul, astfel incat acestia sa nu aiba deloc de.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Guvernul vrea sa modifice modul in care se finanteaza programele de formare si recalificare

Guvernul Orban intentioneaza sa modifice modul in care se gestioneaza formarea profesionala a celor ce cauta un loc de munca, dar si a celor care doresc sa se recalifice, a anuntat Violeta Alexandru,.

Violeta Alexandru: Daca PSD schimba OUG cu alocatiile, se opresc platile pentru copii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avertizat PSD ca daca vrea sa modifice in Parlament OUG privind majorarea alocatiilor, se va ajunge la oprirea platilor pentru copii, potrivit Mediafax. Orice masura ia PSD, inseamna oprirea, blocarea sumelor suplimentare in alocatie, a spus Alexandru.

Violeta Alexandru, avertisment de ultima ora! Daca PSD schimba OUG privind alocatiile, se opresc platile pentru copii

Violeta Alexandru le-a transmis celor din PSD ca daca vor sa modifice in Parlament OUG privind majorarea alocatiilor se va ajunge la oprirea platilor copiilor.

Citu: Se va merge pe o crestere a punctului de pensie, bineinteles esalonat. Cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie, decizie politica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a explicat, vineri seara, ca procentul de crestere al pensiilor va fi stabilit de Guvern, iar decizia este una politica. Indiferent de procentul stabilit, spune Citu, vom acomoda din buget, mai ales ca situatia economica este peste asteptari.

Violeta Alexandru avertizeaza: Modificarea OUG privind majorarea alocatiilor copiilor va duce la blocarea platilor

Violeta Alexandrua avertizat, vineri, lafinalul sedintei de Guvern, camodificarea OUG privind majorarea alocatiilorde catre PSD, ar duce lablocareaplatilor catre beneficiarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )