Libnet.ro
UNICEF

11:45

Violeta Alexandru confirma cresterea pensiilor. De cand se va aplica si care este procentul

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru confirma cresterea pensiilor. De cand se va aplica si care este procentul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat pentru prima data de la preluarea mandatului ca pensiile vor creste, precizand atat procentul, cat si data de la care va opera majorarea. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii confirma cresterea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a confirmat, joi seara, ca pensiile vor creste cu 40% de la 1 septembrie 2020.

Modificari pe Legea pensiilor. Violeta Alexandru: Lucram la imbunatatirea acestei legi. Avem o problema grava de sistem

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi seara ca lucraza la un proiect de modificare a Legii pensiilor.

VIOLETA ALEXANDRU: Sistemul public nu doreste eficienta, pentru ca prin astfel de criterii se vad minusurile din sistem

Sistemul public nu doreste criterii de eficienta, pentru ca, astfel, se pot vedea minusurile si fiecare institutie este stat in stat, cu baza sa de baze, a declarat vineri ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE AUDIERI: Parlamentul din 2020 este dominat de foarte multa ura si de foarte multa adversitate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, joi seara, referitor la audierea sa in comisiile de specialitate ale Parlamentului, ca nu a reusit sa intre in dialog, lovindu-se de jigniri.

VIOLETA ALEXANDRU: De alocatiile copiilor beneficiaza si parintii pentru cu totul alte cheltuieli

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, marti seara, ca a ridicat problema eficientizarii sistemului de acordare a alocatiilor pentru copii, cunoscuta fiind realitatea conform careia de multe ori de banii respectivi beneficiaza parintii pentru cu totul alte cheltuieli decat cele necesare copiilor.

Violeta Alexandru, aviz negativ pentru preluarea portofoliului Muncii

Violeta Alexandru a primit aviz negativ, miercuri, pentru preluarea portofoliului Muncii, in urma audierilor din comisiile parlamentare de specialitate. Sedinta in care a fost audiata liberala a fost.

Scandal urias in PNL. Ludovic Orban o impinge pe Violeta Alexandru in cursa pentru Primaria Capitalei, desi nu e favorita in sondaje

Ludovic Orban insista ca Violeta Alexandru sa fie candidatul PNL pentru primaria Capitalei, in ciuda sondajelor care o dau printre ultimii clasati. Diferenta dintre ea si Rares Bogdan, de exemplu, este de mai mare de 20 de procente. Asta in conditiile in care nici Rares Bogdan nu o invinge pe Gabriela Firea, potrivit ultimului sondaj CURS.

Violeta Alexandru: Parlamentul e dominat de multa ura. M-am lovit de o serie de jigniri si o atitudine aroganta a celor din PSD

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, referindu-se la audierea sa in comisiile de specialitate din Parlament, ca s-a confruntat cu o serie de jigniri si cu o atitudine aroganta a celor din PSD.

Violeta Alexandru, anunt despre pensiile romanilor: Situatia sistemului de pensii e critica in acest moment. Lucrez cu prioritate asupra unor decizii de management

Violeta Alexandru a declarat, la scurt timp dupa audierea din Parlament, ca e nevoie sa fie luate masuri urgente in privina gestionarii sistemului de pensii fiindca afecteaza viata de zi cu zi a romanilor.

Violeta Alexandru: in multe situatii, alocatia este folosita pentru bautura, tutun, jocuri de noroc, pentru orice altceva decat pentru copil

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, ca in multe situatii, alocatia este folosita pentru bautura, jocuri de noroc, banii fiind folositi pentru orice altceva decat pentru copii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )