Libnet.ro
UNICEF

11:00

Violeta Alexandru: Ce stiu cu siguranta este ca pensiile vor creste. Procentul este un procent care vine din ceea ce poate bugetul in acest moment

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Ce stiu cu siguranta este ca pensiile vor creste. Procentul este un procent care vine din ceea ce poate bugetul in acest moment

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, reafirma hotararea Guvernului de a majora punctul de pensie incepand cu 1 septembrie, insa evita sa avanseze procentul cu care vor creste pensiile. Procentul este un procent care vine din ceea ce poate bugetul in acest moment si cea mai buna sursa este ministrul Finantelor. ) Cu siguranta in cateva zile aceasta informatie, cu tot cu restul cifrelor, vor fi date publicitatii, spune Violeta Alexandru. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru da asigurari ca pensiile vor creste de la 1 septembrie

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru foto), a declarat, luni, la Alba Iulia, ca pensiile vor creste cu siguranta de la 1 septembrie, fara a preciza si procentul de majorare, mentionand ca se fac mai multe scenarii in acest sens.

Ministrul Muncii promite ca pensiile vor creste de la 1 septembrie dar nu spune cu cat

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat ca pensiile vor creste cu sigu.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Pensiile vor creste. Se fac mai multe scenarii, iar decizia finala va fi luata in baza evaluarii de la Ministerul Finantelor

Pensiile vor creste cu siguranta de la 1 septembrie, sustine Violeta Alexandru, ministrul Muncii, care a precizat ca se fac mai multe scenarii in acest sens si a explicat ca decizia finala va fi luata.

VIOLETA ALEXANDRU: Sumele suplimentare pentru alocatii vor fi blocate in cazul in care PSD depune amendamente

Acordarea sumelor suplimentare pentru alocatiile copiilor va fi blocata in cazul in care PSD va aduce amendamente in Parlament Ordonantei de Urgenta privind dublarea alocatiilor, care a fost adoptata in Guvern, si va trebui sa raspunda, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la Palatul Victoria, conform Agerpres.

Ultima ora. Ministrul Muncii, anunt neasteptat despre pensii. Cu cat se vor majora de la 1 septembrie: Este o obligatie

Violeta Alexandru, minstrul Muncii si Protectiei Sociale a declarat in cursul zilei de luni ca vor creste pensiile garantat. Aceasta a evitat sa mentioneze si procentul majorarii, argumentand ca exista mai multe scenarii in acest sens. Vor creste pensiile in pofida situatiei generata de pandemie Violeta Alexandru se arata mai increzatoare ca niciodata vizavi de .

Violeta Alexandru, despre cresterea alocatiilor in transe: Daca PSD doreste sa blocheze, asta insemna ca noi suspendam platile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit despre cresterea alocatiilor in transe, sustinand ca daca PSD va bloca majorarea, atunci se vor suspenda platile. Dublarea nu este posibila din cauza crizei.

Violeta Alexandru anunta noi masuri pentru angajati

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a transmis vineri seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de socializare, ca Executivul a aprobat noi masuri de sprijin pentru angajati care vor fi rapid functionale. Alexandru precizeaza ca a fost mereu atenta la modul in care antreprenorii lupta sa gestionee perioada de criza.

Pensii 2020. Cu cat vor creste pensiile minime in Romania. Anuntul Guvernului

Premierul Ludovic Orban a vorbit luni despre un subiect asteptat de toti pensionarii din Romania: majorarea pensiilor. Legea pensiilor prevede majorarea cu 40% a pensiilor incepand cu luna septembrie a anului in curs, dar premierul evita sa spuna daca legea va fi respectata. Ludovic Orban a vorbit despre majorarea pensiilor intrebat daca Guvernul va lua .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, nu stie cati someri sunt in tara: Romanii nu vin sa notifice

Violeta Alexandru s-a facut de ras dupa ce a declarat ca nu stie cu exactitate cati someri exista in Romania la momentul actual. Ministrul Muncii s-a scuzat, precizand ca este nemultumita ca romanii ocolesc agentiile AJOFM si prefera sa-si gaseasca locuri de munca pe cont propriu.

Ministrul Violeta Alexandru, filmata in timp ce interoga ilegal minore prostituate

Asociatia Reaching Out, organizatia cu singurul serviciu ce lucreaza cu minori victime ale traficului de copii din Romania, a avut prima reactie dupa vizita de intimidare a ministrului Violeta Alexandru de luni la sediul ONG-ului. Violeta Alexandru a fost surprinsa de camerele de supraveghere in timp ce interoga fetele din centru, neavand avizul conducerii centrului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )