Libnet.ro
UNICEF

18:30

Analisti: Taxa pe energie va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator

Adevărul Adevărul,
Analisti: Taxa pe energie va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator

Ordonanta 114, cea care impune si taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, poate duce la scumpirea majora a fiecarui MWh care ajunge la consumator, pentru ca taxa va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator, considera analistii Deloitte. Economistul Dragos Cabat avertizase ca firmele de distributie nu vor putea face fata. continuă pe Adevărul

Dan Badin (Deloitte): Acelasi MWh ar putea fi taxat de mai multe ori pna ajunge la consumator

Unele societati din sectorul energetic vor intra pe pierdere, in urma aplicarii taxei de 2% din cifra de afaceri, fiind dificil sa sustina taxa din marja lor, a declarat Dan Badin, partener Servicii Fiscale si Juridice, Deloitte Romania, pentru HotNews. ro.

Seful Serviciului Permise si nmatriculari Hunedoara a fost batut de mai multe persoane, pe strada, la Deva

Seful Serviciului Permise si inmatriculari Hunedoara, Sebastian Ovidiu Martin, a fost batut de cinci persoane, pe strada, la Deva, in timp ce isi plimba cainele. Barbatul ar fi fost lovit de mai multe ori in cap, apoi tarat pe zapada, iar Politia a deschis dosar penal, scrie ziardehunedoara. ro.

New York Times: Trump ar fi evocat in mai multe randuri, anul trecut, retragerea SUA din NATO

Presedintele american Donald Trump a vorbit de mai multe ori in 2018, in discutii private, despre retragerea Statelor Unite din NATO, scrie New York Times, citand inalti oficiali ai administratiei americane.

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

Seniorii distribuie mai multe stiri false decat tinerii

In 2016, in timpul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, populatia de peste 65 de ani din Statele Unite a raspandit de 7 ori mai multe stiri false decat tinerii cu varste intre 18 si 29 de ani pe retelele sociale, potrivit unui nou studiu publicat in Science Advances pe 9 ianuarie.

O noua avarie RADET: mai multe blocuri din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura

Mai multe blocuri si imobile din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura, joi, 17 ianuarie, din cauza unei avarii raportate de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET).

Mai multe SCOLI vor fi iNCHISE, din cauza vremii! Iata despre ce judete e vorba

Mai multe scoli din Cluj si Maramures vor fi inchise joi si vineri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre 49 de unitati de invatamant, aflate in zone foarte afectate de ninsori si.

Restrictii in mai multe spitale din Bucuresti din cauza virozelor. Ce trebuie sa stie vizitatorii?

Mai multe spitale din Capitala, intre care Spitalul Marie Curie, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, au.

Atentionare ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi,avertizari nowcasting Cod galben de ceatasi de vant puternic in mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 12. 00, in.

Mai multe ONG-uri din R.Moldova solicita viitorului Parlament modificarea Legii cu privire la Procuratura

Mai multe organizatii ale societatii civile isi exprima ingrijorarea privind excluderea obligativitatii audierii raportului de activitate anual al Procuraturii in plenul Parlamentului si publicarii acestuia pe pagina-web oficiala a Procuraturii Generale. 18 ONG-uri solicita viitorului Parlament ca norma respectiva sa fie reintrodusa in textul Legii cu privire la Procuratura, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )