Libnet.ro
UNICEF

15:00

Apune o epoca: Volkswagen nu va mai fabrica masini diesel, dar nici pe benzina. Cand va lansa ultimele modele

Adevărul Adevărul,
Apune o epoca: Volkswagen nu va mai fabrica masini diesel, dar nici pe benzina. Cand va lansa ultimele modele

Cel mai mare producator de automobile din lume, Volkswagen AG, puternic afectat de scandalul Dieselgate, a anuntat ca va renunta in totalitate la fabricarea masinilor cu combustie interna, anuntand si data la care va lansa ultima generatie de automobile pe benzina si motorina. continuă pe Adevărul

Anunt de ULTIMA ORA! Volkswagen nu va mai fabrica masini diesel, dar nici pe benzina. Cand va lansa ultimele modele

Cel mai mare producator de automobile din lume, Volkswagenanunta cand renunta la masinile diesel si pe benzina pentru a le inlocui cu autovehicule electrice. Potrivit reaprezentantilor companiei.

Volkswagen anunta sfarsitul masinilor diesel si pe benzina. Cand va lansa ultimele modele

Volkswagen se asteapta ca sfarsitul masinilor cu motoare cu combustie interna sa soseasca dupa urmatoarea generatie de masini pe benzina si diesel. Producatorii de automobile.

VIDEO Imagini virale cu un sofer sechestrat de trecatori dupa ce a incercat sa fuga de la locul in care a distrus mai multe masini

Evenimentul rutier s-a petrecut pe un bulevard din Ramnicu Valcea marti seara. O masina, al carei sofer a pierdut controlul, a lovit alte autoturisme, parcate sau in mers. Dupa incident, conducatorul auto care se facea vinovat de pagubele create a vrut sa fuga de la locul faptei. Mai multi trecatori au fost nevoiti sa-l retina cu forta pana la venirea politiei. Imagini de la locul faptei au devenit virale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )