Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cehia este cel mai mare producator de vehicule din Europa Centrala si de Est

Adevărul Adevărul,
Cehia este cel mai mare producator de vehicule din Europa Centrala si de Est

Cehia produce cel mai mare numar de autovehicule din ECE. Mai precis, 1. 000 de vehicule comerciale si de pasageri in 2017, adica 134 de vehicule fabricate la 1. 000 de locuitori, arata cel mai recent raport Coface. Productia este dominata de automobilele fabricate de Skoda care detinea o cota de 61% in 2017), urmata de Hyundai 25%) si TPCA 14%). continuă pe Adevărul

Republica Ceha este cel mai mare producator de vehicule din Europa Centrala si de Est (ECE)

Cehia produce cel mai mare numar de autovehicule din ECE. Mai precis, 1. 000 de vehicule comerciale si de pasageri in 2017, adica 134 de vehicule fabricate la 1. 000 de locuitori, arata cel mai recent raport Coface. Productia este dominata de automobilele fabricate de Skoda care detinea o cota de 61% in 2017), urmata de Hyundai 25%) si TPCA 14%).

OTP Bank Romania a finantat construirea celui mai mare proiect rezidential din Iasi

OTP Bank Romania a finantat cu 5 milioane de euro achizitia realizata de Grupul Interdoga GMBH si Interdoga SRL a ansamblului Green Park Iasi, primul si cel mai mare proiect rezidential din Iasi.

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Este vorba despre un barbat misterios

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Gura lumii spune ca artista a fost in scandal cu parintii ei pentru un barbat! Pentru acesta, Madalina Manole renuntase la tot! Aflati.

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank vrea sa isi vanda intreaga participatie

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank, conglomeratul chinez HNA Group Co. , intentioneaza sa isi vanda intreaga participatie pe care o detine la banca germana, informeaza Bloomberg, citand surse din apropierea acestui dosar, potrivit Agerpres.

Care este cel mai razbunator nativ din zodiac

Razbunarea, de cele mai multe ori, se invarte in jurul dragostei. Cei mai multi recurg la razbunari atunci cand au fost tradati. Care e cea mai razbunatoare zodie a spus Mihai Voropchievici la Adevaruri.

Parintele Calistrat: Acesta este cel mai greu canon dintre toate! Nu metanii, nu post, nu mancare fara ulei, nu paine si apa, nu pesmeti

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 400. 000 de oameni, preotul posteaza.

HOROSCOP JAPONEZ. Este cel mai sigur si exact zodiac! Afla ce semn zodiacal esti

Cultura captivanta din aceasta parte a lumii se reflecta in denumirile si caracteristicile fiecaruia din cele 11 semne din zodiacul japonez. Tu caruia ii apartii? Afla in functie de data.

Cel mai bine platite joburi din lume. Pe deasupra, nivelul de stres este minim

Daca va ganditi la o schimbare de cariera ar fi bine sa luati in considerare aceste exemple, care va ofera un trai mai mult decat decent. Pe langa nivelul ridicat de salarizare, aceste joburi nu sunt o bataie de cap prea mare.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

Alerta demografica: Romania a pierdut in anul protestelor anti-PSD peste 200.00 de romani, mai mult decat populatia Ploiestiului. 2017, cel mai mare exod din ultimii 8 ani

In timp ce coalitia PSD-ALDE se lauda cu cresteri de pensii si salarii pe hartie, Romania trece printr-o grava criza demografica. Potrivit datelor INS, nu mai putin de 219. 327 de romani au parasit tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )