Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Energiei: Daca extragem gazele din Marea Neagra, ajungem primul producator din UE

Adevărul Adevărul,
Ministrul Energiei: Daca extragem gazele din Marea Neagra, ajungem primul producator din UE

Ministrul Energiei, Anton Anton, a spus luni ca Romania trebuie sa devina un hub de gaze naturale, in conditiile in care este producator si poate deveni chiar cel mai mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana UE). continuă pe Adevărul

Ministrul Energiei: Daca extragem gazele din Marea Neagra, ajungem primul producator din UE. BRUA e in grafic

Ministrul Energiei, Anton Anton, a spus luni ca Romania trebuie sa devina un hub de gaze naturale, in conditiile in care este producator si poate deveni chiar cel mai mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana UE).

Petrolistii din Marea Neagra trebuie sa sprijine combinatele de ingrasaminte

Romania ar putea utiliza o parte importanta din gazele din Marea Neagra pentru a produce ingrasaminte chimice, iar companiile care extrag gazele si autoritatile ar trebui sa colaboreze pentru a atrage investitori in noi combinate, a declarat astazi ministrul Energiei, Anton Anton, intr-o conferinta de specialitate, scrie Agerpres.

OMV amana pentru 2019 decizia de investitii in proiectul offshore din Marea Neagra

Grupul energetic austriac OMV a hotarat sa amane, pentru anul urmator, decizia de investitie in proiectul sau offshore din Marea Neagra din cauza ca Guvernul Romaniei a avut nevoie de o durata prea mare de timp pentru a pune la punct cadrul de reglementare, a declarat directorul general de la OMV, Rainer Seele, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Ministrul Apararii AVERTIZEAZA: Marea Neagra, o centura de conflicte inghetate. Trebuie sa ingrijoreze pe toata lumea

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a facut, vineri, declaratii despre conflictul mocnit din Marea Neagra. Fifor a spus ca in jurul Romaniei exista o centura de conflicte inghetate care ar trebui sa.

intarzierea legii offshore are consecinte: inca o companie amana pentru anul viitor decizia de investitie in Marea Neagra

Dupa OMV, o a doua companie anunta ca amana pentru anul viitor luarea unei decizii privind investitia in exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra.

Rasu plansu: Ministrul energiei se plange de lipsa statiilor de alimentare a masinilor electrice: Am zis Hai, dar ne-am oprit!

Piata masinilor electrice din Romania e departe de nivelul dorit. O recunoaste chiar ministrul energiei Anton Anton. Acesta a povestit luni, la o conferinta pe teme energetice, ca i-a fost teama sa plece pana.

Ministrul Energiei se plange ca nu are unde isi incarca masina electrica: trebuie sa mai lucram la asta

Romania mai are multe de facut pentru a incuraja utilizarea masinilor electrice, a afirmat, luni, ministrul Energiei, Anton Anton, precizand ca nu a putut merge cu un astfel de vehicul de la Bucuresti la Constanta intrucat, pe acest drum, nu exista nicio statie de alimentare.

Ministrul energiei se plnge de lipsa statiilor de alimentare a masinilor electrice: Am zis 'Hai la Constanta!', dar ne-am oprit

Ministrul energiei Anton Anton a povestit luni, la o conferinta pe teme energetice, ca i-a fost teama sa plece pana la Constanta cu masina electrica personala, din cauza lipsei statiilor de alimentare. Anton Anton spune ca in Bucuresti si Constanta sunt suficiente statii, insa nu si intre aceste orase, iar autonomia unui masini electrice este de circa 200 de kilometri.

Cum vede bucataria romaneasca un gastronom francez cu stele Michelin: Din Germania pana la Marea Neagra toata lumea mananca snitel

Este pasionat de bucatarie de la 11 ani si a lucrat cu bucatari de top din Franta la restaurante cu stele Michelin. Vincent Lointier, care si-a deschis de curand o scoala de bucatari si un restaurant la Cluj, a povestit pentru Adevarul despre viata de bucatar Michelin si despre diferentele si asemanarile dintre bucataria romaneasca si cea frantuzeasca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )