Libnet.ro
UNICEF

01:05

De necrezut! Romania va ajunge cel mai mare producator de porumb din UE. Le Monde: Tara lui Dracula VAMPIRIZEAZA piata europeana

B1 B1,
De necrezut! Romania va ajunge cel mai mare producator de porumb din UE. Le Monde: Tara lui Dracula VAMPIRIZEAZA piata europeana

Agricultura autohtona este pe cale sa reuseasca o performanta neasteptata. Anul acesta, Romania ar urma sa recolteze intre 14,5 si 15 milioane tone de porumb, comparativ cu doar 11,8 milioane de tone cat. continuă pe B1

Cel mai mare producator mondial de uraniu se listeaza la Londra si Astana

Compania kazaha de stat Kazatomprom, cel mai mare producator mondial de uraniu, a confirmat, ieri, ca intentioneaza sa listeze la Bursa din Londra GDR-uri global depository receipts), ca parte a unei oferte publice initiale.

Le Monde: Romnia, cel mai mare producator de porumb de pe continent / Tara lui Dracula vampirizeaza piata europeana

Romania ar urma sa recolteze in acest an intre 14,5 si 15 milioane tone de porumb, comparativ cu doar 11,8 milioane de tone cat va recolta Franta, ceea ce inseamna ca Romania va prelua coroana de cel mai mare producator european de porumb, potrivit unei estimari a Asociatiei generale a producatorilor de porumb AGPM), citata de cotidianul Le Monde si Agerpres.

Le Monde: Romania vampirizeaza piata europeana a porumbului si preia coroana de cel mai mare producator

Romania, numita de jurnalistii francezi tara lui Dracula, a vampirizat piata europeana a porumbului, urmand sa recolteze in acest an intre 14,5 si 15 milioane tone de porumb, comparativ cu doar 11,8 milioane de tone cat va recolta Franta, ceea ce inseamna ca tara va prelua in acest an coroana de cel mai mare producator european, scrie publicatia franceza Le Monde.

incepe cel mai mare pelerinaj din Capitala: Mii de credinciosi, asteptati pe Dealul Patriarhiei pentru a se inchina la moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou (VIDEO)

Incepe cel mai mare pelerinaj religios ortodox din Capitala. Sute de mii de credinciosi sunt asteptati in urmatoarele zile, pana pe 29 octombrie, pe Dealul Patriarhiei. Pelerinajul organizat joi, la care va.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

Robor la sase luni, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,35%, cel mai mare nivel din 7 august pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri.

incepe joi! Cel mai mare exercitiu militar NATO din istorie: Trident Juncture 2018

Joi incepe Trident Juncture 2018, cel mai amplu si important exercitiu de aparare al NATO de la incheierea Razboiului Rece. Scenariul TridentJuncture are la baza o reactie aliata deplina prin activarea.

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

S-a castigat cel mai mare premiu la loto din istorie

Loteria americana a anuntat ca extragerea sa de marti are un bilet castigator la marele premiu, care s-a ridicat la 1,6 miliarde de dolari, fiind astfel cel mai mare din istorie.

Cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Zeci de mii de soldati NATO se pregatesc in Norvegia

Cele mai ample exercitii militare NATO de la sfarsitul Razboiului Rece au loc in aceste zile in Norvegia. Exercitiul Trident Juncture 18, care se va derula pana in 7 noiembrie, vizeaza antrenarea Aliantei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )