Libnet.ro
UNICEF

06:30

OMV Petrom, DECIZIE RADICALA din cauza ordonantei lacomiei: Compania isi amana investitiile din Marea Neagra

B1 B1,
OMV Petrom, DECIZIE RADICALA din cauza ordonantei lacomiei: Compania isi amana investitiile din Marea Neagra

Compania OMV Petrom, singurul producator de petrol si gaze din Romania, anunta ca amana investitia pentru inceperea productiei de gaze in perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra din cauza instabilitatii. continuă pe B1

OMV Petrom: Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie n valoare de cteva miliarde. Investitiile din Marea Neagra, afectate

Instabilitatea recenta privind mediul de reglementare ne-a determinat sa ne revizuim planurile de investitii de crestere, in timp ce cautam claritate in legatura cu climatul investitional din Romania, se arata in rezultatele financiare preliminare ale OMV Petrom, publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

OMV Petrom amana decizia privind investitia in Marea Neagra din cauza OUG 114 - DOCUMENT

Compania OMV Petrom arata in raportul oficial privind rezultatele financiare din 2018 ca nu va lua o decizie privind o posibila investitie in inceperea productiei de gaze in perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra si motiveaza amanarea vorbind de mediul legislativ actual care nu ofera conditiile necesare.

Statul va lua aproximativ 50 de MIL.euro din profitul OMV Petrom prin Ordonanta 114

Statul va lua aproximativ 50 de milioane de euro din profitul OMV Petrom prin Ordonanta de Urgenta 114/2018, potrivit lui Stefan Waldner, directorul financiar al grupului.

Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut

Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut, la 4,07 miliarde lei, de la 2,49 miliarde de lei in 2017, la acest rezultat contribuind segmentul Upstream.

DIN REZULTATUL ANULUI TRECUT: OMV Petrom propune un dividend cu randament de 8%

OMV Petrom SNP) propune distribuirea catre actionari, din rezultatul anului trecut, a unui dividend brut de 0,027 lei/titlu.

Firea vrea sa ajunga la proces din cauza noului buget pe 2019

Ne apropiem cu pasi repezi de mijlocul lunii februarie si nu avem un buget pe 2019, iar Firea isi pierde rabdarea din cauza proiectului care al lasa primaria capitalei fara 180 de milioane de euro. La scurt timp dupa ce Dragnea se lauda cu performanta economica a Romaniei si sa dadea falos la masa stabilirii [] .

ING ia n calcul sa mute o parte a echipei de la Londra n Europa, din cauza Brexitului

Grupul financiar olandez ING se gandeste sa-si mute o parte din angajatii platformei de tranzactionare centralizate de la Londra, un proiect inceput acum trei ani, inapoi in Europa, din cauza unui Brexit fara acord, scrie, miercuri, Bloomberg.

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )