Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

B1 B1,
Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa. continuă pe B1

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

Business report:Previziune sumbra. Ct se va deprecia leul;Ei, da: Legea lobby-ului, proiect de OUG: Aflam simplu cine sunt lobby-istii, dar nu si ce fac ei. 6 domenii n care nu ai voie sa faci lobby;Dezvaluire despre pensiile din Romnia: Lovitura pentru

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa investeasca intr-o livada de 1. 000 de hectare si o unitate de procesare. Romania a devenit cel mai mare producator de nuci al Europei, dupa doi ani cu randamente record, iar productiile sunt. Legea offshore: Comisia comuna a Senatului respinge cererea de reexaminare a presedintelui, dar adopta amendamente. Cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis pentru Legea offshore a fost respinsa luni de Comisia comuna economica si pentru energie a Senatului.

Petrolul Brent, cel mai ridicat pret pornind din luna mai

Preturile petrolului au crescut astazi cu circa 2%, iar titeiul Brent a atins cel mai ridicat nivel dupa luna mai, inaintea noilor sanctiuni americane impotriva Iranului, iar unii traderi anticipeaza ca nivelul cotatiilor ar putea ajunge la 100 de dolari pe baril, la inceputul anului 2019, transmite Reuters.

FOTO Artistii graffiti au fost lasati cu ochii-n soare. in 2019, pregatesc la Timisoara cel mai mare muzeu de street art din Europa, accesibil cu bicicleta

Ramasi fara bani din partea municipalitatii, organizatorii FISART au avut noroc de sprijinul primit de la Centrul Cultural German din Timisoara, care a acoperit o parte din costuri.

Caixabank iese din actionariatul celui mai mare grup petrolier spaniol

Banca spaniola Caixabank isi instraineaza detinerea de 9,4% din cel mai mare grup petrolier din tara, Repsol, ceea ce ii va genera o pierdere de 450 de milioane de euro in trimestrul al treilea din 2018. Cota Caixabank la Repsol are o valoare de piata de peste 2,5 miliarde de euro.

Problemele pe care le infrunta fermierii din Moldova, dezbatute la cel mai mare targ agricol din regiune

Cateva mii de persoane au trecut pragul celui mai amplu eveniment din domeniul agricol organizat in Regiunea de Nord-Est, Agralim.

Orasele din Romania in care se traieste cel mai bine. Capitala ocupa abia locul 9

Desi este cel mai mare oras din Romania, cu cele mai mari salarii, Bucurestiul nu ocupa primul loc in topul oraselor unde se traieste cel mai bine. Capitala abia prinde topul zece, situandu-se pe locul 9,.

Cum s-a transformat Gigi Becali al Valcii in cel mai mare colectionar privat de arta romaneasca

Un barbat bine legat, mai degraba scund decat inalt, trecut de 50 de ani, ce poarta haine lejere de vara si incaltari sport, aproape alearga pe scarile si holurile unui spital de la marginea orasului Ramnicu Valcea. intrerupe aceasta goana pentru scurte schimburi de replici cu personalul medical. Lumea il saluta scurt, respectuos, insa nu slugarnic.

VIDEO Ligue 1: AS Monaco - Nimes 1-1 / Monegascii, la cel mai slab nceput de sezon din ultimii 12 ani (Programul etapei)

Formatia AS Monaco a remizat, scor 1-1, in partida disputata pe teren propriu, vineri seara, impotriva lui Nimes, in etapa a sasea a campionatului francez de fotbal.

Romania, tara cu cea mai mare rata de analfabeti functionali din UE, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar

In loc sa investeasca substantial in educatia de la baza, respectiv in ciclul prescolar, primar si gimnazial, si in pofida faptului ca are cea mai ridicata rata de analfabetism functional din Uniunea Europeana aproximativ 40%), Romania aloca mai multi bani pentru sistemul universitar. Cel putin asa arata un studiu recent, realizat de Societatea Academica din Romania SAR).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )