Libnet.ro
UNICEF

18:15

Una dintre fabricile din Arad care s-au inchis explica motivele. Ce s-a intamplat cu angajatii concediati

Adevărul Adevărul,
Una dintre fabricile din Arad care s-au inchis explica motivele. Ce s-a intamplat cu angajatii concediati

Reprezentantii uneia dintre fabricile din Arad care s-au inchis recent, HanesBrands, producator si distribuitor de lenjerie intima, a explicat care au fost motivele pentru care s-a luat aceasta decizie. continuă pe Adevărul

Bunicul tanarului din Dambovita care a incendiat un caine a marturisit: Nu putea sa ii dea una cu toporul in cap?

Bunicul tanarului de 14 ani, din Dambovita, care a fost filmat de prietenul sau in timp ce incendia un caine, a facut declaratii socante. Barbatul a marturisit ca si el a omorat un catel.

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev. Citeste mai mult pespynews. ro .

Un tanar din Prahova, care a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare

Un tanar din Prahova, care in anul 2017 a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare. Acesta a fost acuzat de tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis. Ionut Simion, din comun.

Barbatul din Brasov, care si-a ucis sotia si copiii, condamnat la inchisoare pe viata

Barbatul din Brasov, care si-a ucis in luna martie a anului trecut sotia si cei doi copii, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata. De asemenea, criminalul trebuie sa plateasca si daune morale de.

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Fabricile din zona Arad isi inchid portile sau se muta in tari precum Ungaria si Macedonia, lasand in urma mii de someri

Cu toate ca au afaceri infloritoare de peste 7 milioane de lei profit, mai multe companii mari din zone industriale precum Arad sau Curtici se pregatesc sa-si inchida portile si sa-si mute liniile de productie in Ungaria sau Macedonia, peste 5. 000 de.

Un sofer de autocar din Arad a fost lasat fara permis din cauza unei postaripe Facebook

Soferul unui autocar a fost cautat si gasit de politistii aradeni dupa ce pe Facebook a fost distribuita o fotografie in care se vede cum, pe soseaua de centura a municipiului Arad, a efectuat o depasire pe.

Rasturnare de situatie in cazul profesoarei din Alba care s-a culcat cu un elev. Dezvaluiri-soc facute de colegele profesoarei

Profesoara acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa a VIII-a si-a dat demisia din invatamant. Femeia este cercetata, sub control judiciar, pentru act sexual cu un minor. Doamna.

Detalii socante despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

La Scoala Gimnaziala din comuna Salistea circulaupoze compromitatoarecuprofesoaradespre care s-a afla ca s-a iubit cu propriul elev, un adolescent in varsta de 14 ani. Profesoara.

Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

O profesoara de 34 de ani din Alba este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Inculpata a fost prezentata apoi Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia unde s-a decis ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )