Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vimetco si Conef vor sa vanda o parte din actiunile pe care le detin la Alro S.A., cel mai mare producator de aluminiu din regiune

B1 B1,
Vimetco si Conef vor sa vanda o parte din actiunile pe care le detin la Alro S.A., cel mai mare producator de aluminiu din regiune

Actionarii Vimetco N. V si Conef S. au lansat o oferta publica secundara pentru un numar maxim de 383. 140 actiuni pe care le detin la Alro SA. , in schimbul carora se preconizeaza ca vor incasa, in total,. continuă pe B1

Engie preia 60% din actiunile Flashnet, evaluate la 7 milioane de euro

Grupul francez de utilitati Engie a preluat 60% din actiunile companiei Flashnet, specializata in Internet of Things IoT), care dezvolta sisteme inteligente pentru iluminatul public. Solutiile Flashnet au fost deja implementate in mai multe orase din Romania, dar si peste hotare. Partile nu au comunicat valoarea tranzactiei, dar firma a fost evaluata la 7 milioane de euro, spun reprezentantii firmei brasovene.

Horoscop. Cuplul din zodiac care va trai cea mai frumoasa experienta in 2018

Anul 2018 se anunta a fi un an plin de provocari pe plan sentimental, astfel ca nu multe cupluri vor reusi sa treaca peste el cu bine. Cuplul din horoscop care va trai cea mai frumoasa poveste de iubire in.

Ce au descoperit medicii legisti la autopsia adolescentei din Suceava care s-a spanzurat! Se spunea ca e insarcinata

Rezultatul necropsiei Nicoletei, fata de 15 ani din Suceava care s-a sinucis, a fost aflat. Se pare ca tanara nu era insarcinata, asa cum s-a spus initial. Citeste mai mult.

Eram singura din casa care il visa pe fratele meu mort. I-am dat si de pomana, dar a continuat sa-mi apara in vis. Dupa un timp am inceput sa ma simt extrem de slabita si am mers la doctor... E ingrozitor ce i-a spus medicul

Era singura din casa care isi visa fratele meu mort. Si, desi i-a dat de pomana, dupa cum este obiceiul, fratelei ei mai mic a continuat sa-i apara in vis. La un moment dat a simtit ca ceva in neregula.

HOROSCOP 3 iulie. Leii vor avea parte de momente cu adevarat magice

Horoscop 3 iulieBerbec E un moment excelent pentru a te apropia cu delicatete de cei dragi si a-i sprijini cu ceva ce au nevoie. O zi plina de sentimente puternice, in care iti poti ingriji sufletul cu.

Business report: Prima banca din Romnia care si-a nchis toate casieriile; Guvernul extinde lista bugetarilor din Sanatate si Asistenta sociala care vor primi sporuri;Provocari n turism! Cntareste bine lucrurile nainte de a cumpara o vacanta

Un seic controleaza Insula Mare a Brailei, cea mai mare ferma din Romania. Omul de afaceri Constantin Dulute a vandut pachetul. Produsele care s-ar putea scumpi la noi dupa razboiul comercial declansat de Trump cu UE. Americanii au anuntat supra-taxarea.

HOROSCOP. Barbatii din zodiac care au cel mai frumos caracter

Iata care sunt barbatii din zodiac cu cel mai frumos caracter. Balanta Barbatul Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si echilibrului. Este rafinat, un amestec interesant de.

Raport: 13 medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, n pericol sa dispara din Romnia. Care sunt cauzele si ce masuri pot lua autoritatile

13 medicamente din Programul National de Oncologie, printre care Asparaginase, Bleomicina, Cisplatina, Sinplatin si Folinatul de Calciu, prezinta in acest moment risc semnificativ de discontinuitate sau disparitie din Romania, arata raportul Criza medicamentelor oncologice din Romania: cauze si solutii, realizat de Observatorul Roman de Sanatate in parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata. Principalele cauze ale riscului de disparitie a medicamentelor, identificate in raport, sunt exportul paralel 46%), interesul comercial al producatorului 23%), politica de preturi a statului roman 23%) si problemele de fabricatie 8%).

S-a mai facut un pas pentru constructia aeroportului din Brasov care are termen de finalizare anul 2020

La finalul saptamanii trecute Consiliul Judetean Brasov a semnat contractul pentru constructia cailor de rulare si a suprafetelor de parcare pentru aeronave, scrie Asociatia Pro Infrastructura care noteaza ca autoritatile trebuie sa fie eficiente si serioase, fiindca altfel aeroportul de la Ghimbav nu poate deveni realitate. Despre aeroportul Brasov s-a vorbit mult in ultimii 15 ani, dar lucrarile au inceput in 2012, iar pista a fost realizata acum patru ani, dar de atunci proiectul a stagnat.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )