Libnet.ro
UNICEF

17:46

Deficitul bugetului general consolidat a fost de 14,6 miliarde de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul bugetului general consolidat a fost de 14,6 miliarde de lei

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele opt luni cu un deficit de 14,6 miliarde lei, 1,54% din Produsul Intern Brut PIB), de peste doua ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele publicate ieri pe site-ul Ministerului Finantelor. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul bugetului general consolidat a fost de 14,6 miliarde de lei in primele opt luni

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele opt luni cu un deficit de 14,6 miliarde lei, 1,54% din Produsul Intern Brut PIB), de peste doua ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele publicate vineri pe site-ul Ministerului Finantelor.

Deficitul bugetului general consolidat a fost de 14,6 miliarde de lei

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele opt luni cu un deficit de 14,6 miliarde lei, 1,54% din Produsul Intern Brut PIB), de peste doua ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele publicate ieri pe site-ul Ministerului Finantelor.

Deficit bugetar de 14,6 miliarde lei

Executia bugetului general consolidat pe primele opt luni ale anului 2018 s-a incheiat cu un deficit de 14,6 miliarde lei, respectiv 1,54% din PIB, mai mult decat dublu fata de cel din perioada similara a anului trecut, de 6,5 miliarde lei 0,78% din PIB), conform datelor publicate astazi de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Deficitul bugetar - mai mult decat dublu

Deficitul bugetului general consolidat al statului a crescut de peste doua ori in primele 8 luni din 2018 fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor oficiale de la Ministerul Finantelor Publice. in valoare absoluta, deficitul a ajuns la 14,56 miliarde de lei, ceea ce reprezinta 1,54% din PIB-ul estimat pentru 2018, de 945 miliarde de lei.

Deficitul bugetar si-a reluat cresterea accelerata in august 2018

Deficitul bugetului general consolidat al statului a crescut de peste doua ori in primele 8 luni din 2018 fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor oficiale de la Ministerul Finantelor Publice.

Ministerul de Finante confirma DEZASTRUL BUGETAR: Deficitul din primele opt luni ale anului este mai mult decat DUBLU fata de 2017!

Executia bugetului general consolidat pe primele opt luni ale acestui an s-a incheiat cu un deficit de 14,6 miliarde lei, respectiv 1,54% din PIB, arata datele publicate vineri de Ministerul Finantelor Publice.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )