Libnet.ro
UNICEF

09:30

Florin Citu: Dragnea minte! Dictatorii folosesc aceasta metoda in timp ce forteaza cresterea preturilor

B1 B1,
Florin Citu: Dragnea minte! Dictatorii folosesc aceasta metoda in timp ce forteaza cresterea preturilor

Florin Citu a precizat, intr-o postare pe Facebook, de marti, ca desi Liviu Dragnea sustine ca economia dudie si ca Produsul Intern Brut a crescut cu 50%, in termeni reali cresterea economica a fost. continuă pe B1

Florin Citu explica metoda prin care PSD ascunde situatia REALA din economie: Dragnea spune ca PIB-ul a crescut cu 50%, dar, in termeni reali, cresterea economica a fost zero

Liviu Dragnea spune ca economia duduie si PIB-ul a crescut cu 50%, dar, in termeni reali, cresterea economica a fost zero, sustine senatorul PNL Florin Citu. intr-o postare pe Facebook, economistul explica si.

FLORIN CITU (PNL): Atentie! Urmeaza taxe noi

Senatorul PNL, Florin Citu avertizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca urmeaza taxe noi, intrucat in luna ianuarie guvernul a incercat sa imprumute 2,9 miliarde lei, insa a imprumutat doar 1,4 la scadente diferite dar la dobanzi in crestere, iar anul trecut a platit doar pe dobanzi 13 miliarde lei.

Ctu: Dragnea recunoaste coruptia din MFP,ca a premeditat cresterea inflatiei si deprecierea cursului

Senatorul PNL Florin Citu a sustinut, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, ca, prin ceea ce a publicat Liviu Dragnea, presedintele PSD, confirma faptul ca a premeditat majorarea inflatiei din ultimii doi ani si deprecierea cursului de schimb, astfel incat PIB-ul nominal sa creasca din pix, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )