Libnet.ro
UNICEF

20:45

Actionarii Banca Transilvania au aprobat distributia de dividende si majorarea de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii Banca Transilvania au aprobat distributia de dividende si majorarea de capital

Actionarii Bancii Transilvania TLV) au aprobat, astazi, in cadrul adunarii de bilant, propunerea distribuirii din profitul anului trecut a sumei de 600 milioane de lei ca dividende. continuă pe Ziarul Bursa

IN 2019: Actionarii Transgaz au aprobat distribuirea de dividende in valoare de 182 milioane lei

Actionarii Transgaz au aprobat in Adunarea Generala de luni distribuirea de dividende pentru 2019 in valoare de 182,141 milioane lei, respectiv un dividend brut pe actiune de 15,47 lei, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Banca Transilvania si eMAG continua implicarea in lupta cu COVID-19 si doneaza inca 2 milioane de lei

Banca Transilvania si eMAG, doua dintre initiatoarele proiectului Doneaza pentru linia intai, au donat impreuna inca 2 milioane de lei pe platforma prin care se strang fonduri pentru a-i sustine pe medici si personalul medical, precum si pe toti cei din prima linie care lupta direct cu pandemia provocata de coronavirus. Astfel, suma donatiilor efectuate prin platforma pana acum ajunge la peste 11 milioane de lei.

Actionarii Nuclearelectrica au aprobat distribuirea de dividende in cuantum de 92% din profit

Actionarii Nuclearelectrica SNN) au aprobat ieri distribuirea sumei de 498,42 milioane de lei ca dividende, echivalentul unei cote de 92% din profitul anului trecut de 541 milioane de lei, potrivit comunicatul companiei, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )