Libnet.ro
UNICEF

06:00

Banca Transilvania va plati peste 28 milioane de euro taxa pe active impusa de stat

Adevărul Adevărul,
Banca Transilvania va plati peste 28 milioane de euro taxa pe active impusa de stat

Profitul net al Bancii Transilvania este de 436,07 milioane lei, ca rezultat al eficientizarii si consolidarii businessului. in ceea ce priveste eficienta operationala, aceasta se pastreaza la nivel confortabil in Banca Transilvania, aceasta fiind de 47%, calculat cu un impact anualizat al contributiei la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare si la Fondul de Rezolutie. continuă pe Adevărul

LISTA: 8 firme vor primi ajutoare de stat de peste 30 milioane Euro pentru investitii

Statul roman a semnat miercuri acorduri pentru ajutoare in valoare totala de de 151 milioane de lei circa 31 milioane euro) acordate unui numar de 8 firme care s-au angajat sa realizeze 9 proiecte de investitii in Romania, pe diverse domenii, de la bauturi racoritoare la piese auto.

Donatii impresionante de peste 750 de milioane de euro pentru Catedrala Notre-Dame in 10 zile

De la dramaticul incendiu care a mistuit sub ochii intregii lumi acoperisul Catedralei Notre-Dame din Paris, pe 15 aprilie, donatiile pentru reconstructia monumentului istoric au tot continuat sa vina. Astfel, in doar 10 zile, oameni simpli si miliardari au donat peste 750 de milioane de euro, potrivit BBC News.

Banca Transilvania este prima institutie de credit care estimeaza oficial ce taxa pe lacomie va plati in 2019

Banca Transilvania anticipeaza ca va plati o taxa pe active de 136 mil. lei in acest an. Luand in considerare un calcul proportional, daca banca ar fi inregistrat efectul taxei in T1 2019, impozitul ar fi atins nivelul de 28,5 mil. lei.

Banca Transilvania si CEC introduc platile in 10 secunde

Romanii pot efectua plati instant cu sume mai mici de 50. 000 de lei, printr-un nou serviciu introdus, de luni, de Banca Transilvania si CEC Bank. Serviciul Plati Instant poate fi introdus si de magazinele online, a informat, luni, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro, Transfond, administratorul si operatorul Casei de Compensare Automata a platilor comerciale interbancare.

PROGRAM BANCA TRANSILVANIA DE PASTE SI 1 MAI. Programul unitatilor BT in minivacanta de Paste

Banca Transilvania a anuntat programul in minivacanta de Paste si 1 Mai. Cu ocaziasarbatorilor dePastesi 1 Mai, ne poti gasi in unitatile BT.

Excedent de 135 milioane euro in comertul international cu cereale, in ianuarie 2019 (statistica)

Romania a inregistrat in ianuarie 2019 un excedent de 135,2 milioane euro in comertul international cu cereale, in contextul in care exporturile au totalizat 170,4 milioane euro, iar importurile 35,2 milioane euro, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, citate de Agerpres.

Excedent de 135 milioane euro in comertul international cu cereale, in ianuarie 2019

Vesti bune pentru agricultura. Tara noastra a inregistrat in ianuarie 2019 un excedent de 135,2 milioane euro in comertul international cu cereale, conform datelor centralizate de Institutul National de.

PENTRU REABILITAREA UNUI SECTOR DIN DN66: CNAIR a lansat o licitatie de 4,1 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 19,64 milioane lei 4,13 milioane euro), fara TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul National 66 DN66), proiect finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM, potrivit unui anunt publicat, astzazi, pe platforma online SICAP.

Farmec a ajuns in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Care au fost cei trei piloni de dezvoltare pe care a mizat compania

Farmec, producatorul clujean de cosmetice, si-a pastrat pozitia de lider in ultimii ani, inregistrand in medie cresteri anuale ale cifrei de afaceri cu 10%, ajungand in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Compania a vizat trei piloni de.

Caba investeste peste 100 de milioane de euro in faza 2 a proiectului 102 The Address

Dezvoltatorul imobiliar Caba, avand la baza capital turcesc, va investi peste 100 de milioane de euro in dezvoltarea unui proiect mixt in zona in care si-a facut debutul acum un an, respectiv nordul capitalei, chiar langa 102 The Address.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )