Libnet.ro
UNICEF

07:15

BVB va distribui dividende de 6,56 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB va distribui dividende de 6,56 milioane de lei

Randament brut de 3,4% Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au aprobat, in adunarea de ieri, propunerea conducerii ca, din profitul anului trecut, de 6,962 milioane lei, suma de 6,559 milioane de lei sa fie distribuita ca dividende, restul urmand sa mearga pentru constituirea rezervelor legale, potrivit raportului publicat de operatorul pietei noastre de capital pe propriul site. continuă pe Ziarul Bursa

Transgaz a aprobat dividende de 182 milioane lei

Actionarii nu aproba bonusurile pentru management Actionarii Transgaz TGN), operatorul sistemului national de transport gaze, au aprobat in adunarea de ieri distribuirea sumei de 182,14 milioane de lei ca dividende, echivalentul a 52% din profitul anului trecut de 348,26 milione de lei, potrivit raportului cu deciziile AGA remis operatorului pietei noastre de capital.

IN 2019: Actionarii Transgaz au aprobat distribuirea de dividende in valoare de 182 milioane lei

Actionarii Transgaz au aprobat in Adunarea Generala de luni distribuirea de dividende pentru 2019 in valoare de 182,141 milioane lei, respectiv un dividend brut pe actiune de 15,47 lei, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Electrica va distribui dividende de 246 milioane de lei

Compania Electrica SA a decis sa aprobe distribuirea de dividende catre actionari, in valoare totala de 246,1 milioane de lei, 100% din profitul net individual, valoarea dividendul brut pe actiune fiind in valoare de 0,7248 lei. Actionarii vor primi acesti bani in data de 26 iunie 2020.

PE FONDUL PANDEMIEI IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 43%, la 653 de milioane lei

OMV Petrom a realizat un profit net de 653 milioane lei in primele trei luni din acest an, in scadere cu 43% fata de profitul net consemnat in perioada similara a anului 2019, cand s-a ridicat la 1,15 miliarde lei, evolutie survenita in contextul in care veniturile din vanzari au crescut cu 12%, la 6,08 miliarde lei de la 5,42 miliarde de lei in primul trimestru din anul anterior, potrivit raportului neauditat transmis ieri de companie Bursei De Valori Bucuresti BVB).

ELCEN: Noua companie de termoficare din Bucuresti a acumulat deja datorii de 400 milioane lei Termoenergetica intruneste conditiile de intrare in insolventa

Termoenergetica noul RADET) a acumulat datorii de 398 milioane lei fata de ELCEN, in doar cateva luni de la preluarea operarii retelei de termoficare din Bucuresti, acuza producatorul de energie termica ELCEN. ELCEN acuza si Primaria Municipiului Bucuresti care inregistreaza restante de 538 milioane lei la plata subventiei. ELCEN sustine ca deja Termoenergetica intruneste conditiile de intrare in insolventa din cauza datoriilor restante fata de ELCEN. Aceasta in conditiile in care vechiul RADET a intrat in faliment tot din cauza datoriilor uriase.

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini, pentru prevenirea raspandirii COVID-19, potrivit unui anunt de participare publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Contactat de HotNews. ro primarul Daniel Baluta a argumentat ca vrea sa fie pregatit pentru redeschiderea unitatilor de invatamant, in conditiile in care administratia locala va fi obligata sa asigure dezinfectant.

BVB Rulaj de 52 milioane lei, sub cel din sedinta anterioara

Cresteri pe linie pentru indici Bursa de Valori Bucuresti BVB) a marcat o zi pozitiva la nivelul cotatiilor, toate cosurile de actiuni ale pietei noastre de capital marcand cresteri, in sedinta de ieri.

BVB Indicii, in crestere, pe fondul unui rulaj de 76 milioane lei

Prime Transaction: BRD si TLV au asigurat 38% din lichiditate Bursa de Valori Bucuresti BVB) a marcat o sedinta de crestere in sesiunea de ieri, doar indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), avand un salt mai mic de 2%.

Consiliul General a aprobat bugetele companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea: 2,8 miliarde lei pe 2020 Peste 644 milioane vor merge pe salarii, circa 20 milioane lei la directori si CA-uri

Cele 23 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea au in 2020 venituri estimate la peste 2,819 miliarde lei si cheltuieli de 2,789 miliarde lei, potrivit proiectelor de buget aprobate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Pana la finalul anului, firmele estimeaza ca vor avea circa 10. 278 de angajati, iar cheltuielile cu acestia se ridica la circa 644 milioane lei. Doar salariile consiliilor de administratie si ale directorilor se ridica la circa 20 milioane lei. in bugetele aprobate apar si datele privid profitul si pierderile pe 2019. Astfel, din cele 23 de companii, 13 au iesit pe profit, iar restul pe pierdere. Profitul a totalizat 113 milioane lei, iar pierderile circa 52 milioane lei, dar nu la toate se precizeaza daca este pierdereprofit net.

Primaria Capitalei, rectificare bugetara negativa de 244 milioane lei 235 milioane lei se taie de la marile proiecte de investitii: Pasajul Ciurel, Pasajul Doamna Ghica, Prelungirea Ghencea

Primaria Capitalei face o rectificare bugetara negativa de peste 244 milioane lei din bugetul estimat initial la 7,2 miliarde lei. Se taie aproape de la fiecare capitol si se redistribuie banii, insa foarte afectate sunt investitiile in infrastructura, de unde se taie in total 235 milioane lei. Printre proiectele de unde se iau bani se numara Pasajul Ciurel, largirea Strazii Prelungirea Ghencea, parcarea ParkRide de la capatul Soselei Pantelimon, pasajul Doamna Ghica.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )