Libnet.ro
UNICEF

00:06

IN CRESTERE FATA DE PRIMELE TREI LUNI DIN 2018 Profitul net al sistemului bancar - 1,84 miliarde lei, in martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CRESTERE FATA DE PRIMELE TREI LUNI DIN 2018 Profitul net al sistemului bancar - 1,84 miliarde lei, in martie

Profitul net al sistemului bancar a ajuns la 1,84 miliarde lei, in primul trimestru al anului in curs, in crestere fata de aceeasi perioada din 2018, cand bancile au facut un profit de 1,82 miliarde lei, dupa cum ne-a transmis Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN, DUPA PRELUAREA ACTIVELOR OLTCHIM Chimcomplex trece pe pierdere, dar afacerile cresc cu 356% la 343 milioane de lei

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o pierdere de 1,05 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, spre deosebire de un profit net de 11,09 milioane de lei in perioada similara din anul anterior, in contextul unor cheltuieli financiare de 38,35 milioane de lei, cu mult peste cele din T1 2018 de 1,06 milioane de lei, se arata in raportul emitentul transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetului general consolidat a crescut cu 88,4%

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele 4 luni cu un deficit de 11,4 miliarde lei 2,4 miliarde euro), 1,1% din Produsul Intern Brut PIB), cu 88,4% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut.

Trei oameni din Satu Mare, in coma la spital dupa ce au mancat ciuperci culese din padure

Trei persoane din Satu Mare se afla in stare critica dupa ce au consumat ciuperci otravitoare. Este vorba despre doi varstnici sot si sotie respectiv un tanar. Toti trei sunt in coma, in.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,24%

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,24%, fata de 3,25%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Credinciosii s-au strans deja in fata Catedralei Sfantul Iosif din Bucuresti, in asteptarea Papei Francisc: Este emotionant, este onorant. Sunt sentimente frumoase, de intarire a credintei - Romanii au rostit in cor RUGACIUNEA COLECTIVA (VIDEO, FOTO)

Papa Francisc va prezida, vineri, de la ora 18. 10, Sfanta liturghie in Catedrala CatolicaSfantul Iosif din Bucuresti. Oamenii s-au strans in fata lacasului inca de la orele amiezii, transmite.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )