Libnet.ro
UNICEF

18:30

DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi ATB) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri din vanzari de 73,63 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de cele din primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 25%, de la 3,27 milioane de lei la 4,08 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente, remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN: Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi ATB) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri din vanzari de 73,63 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de cele din primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 25%, de la 3,27 milioane de lei la 4,08 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente, remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Aages - scadere a profitului cu 42%

Aages Targu Mures AAG), companie ce produce instalatii de incalzire prin inductie, a raportat pentru primul trimestru al anului un profit net consolidat de 0,269 milioane de lei, cu 42,48% sub cel realizat in primele trei luni ale anului trecut, se arata in raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Nuclearelectrica - profit in scadere cu 1,9%

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN), operatorul centralei de la Cernavoda, a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de 215,05 milioane de lei, in scadere cu 1,9% fata de cel raportat pentru primul trimestru al anului anterior, se arata in raportul companiei publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

INS: Romania a inregistrat un deficit comercial de 4,46 miliarde de euro, in primele trei luni

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) al Romaniei in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020 a fost de 4,46 miliarde de euro, mai mare cu 732,4 milioane euro decat cel inregistrat in primele trei luni din 2019, arata datele Institutului National de.

Romania, deficit comercial 4,46 miliarde de euro, in primele trei luni 2020

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) al Romaniei in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020 a fost d.

Bundesliga revine in forta! Betano e Raiul pariorilor in primele trei etape

Pauza fortata a fotbalului mare din cauza pandemiei de COVID-19 ia sfarsit odata cu revenirea primului campionat important, Bundesliga. incepand din 16 mai, competitia germana se bucura de un tratament special pe Betano, unul care include cote pentru primele trei etape de la reluare, streaming video pentru toate meciurile, cote cu marja zero, mii de optiuni pentru fiecare meci si pariuri speciale.

Trei militari din Infanteria Marina s-au infectat cu coronavirus in timpul misiunilor la Badadag

Trei militari din Batalionul 307 Infanterie Marina s-au infectat cu coronavirus in timpul misiunilor.

FATA DE PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI TRECUT Profit in crestere cu 32% pentru Aerostar

Aerostar Bacau ARS) a raportat un profit net de 21,68 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, in crestere cu 32,02% fata de cel realizat in aceeasi perioada din 2019, in conditiile in care veniturile din exploatare s-au ridicat la 112,57 milioane de lei, cu 13,94% peste cele din primul trimestru al anului anterior, reiese din raportul publicat, astazi la Bursa de Valori Bucuresti BVB), de emitentul ce activeaza in industria aeronautica.

Primaria Alba Iulia a cumparat 10 ventilatoare pentru Spitalul Judetean. Primele trei aparate, puse in functiune

Trei ventilatoare mecanice sunt primele care intra in dotarea spitalului din Alba Iulia, din sursa externa, ca rezultat al colaborarii dintre primarie, Comitetul Local Pentru Situatii de Urgenta si conducerea unitatii medicale.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat o testare la nivel national dupa 1 iunie: O sa o facem cam la trei luni de la debutul pandemiei

MinistrulSanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se pregateste o testare la nivel national care ar urma sa fie aplicata dupa data de 1 iunie, pentru a verifica atat starea imunizarii populatiei, cat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )