Libnet.ro
UNICEF

00:06

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Grupul BRD - profit net de 241 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Grupul BRD - profit net de 241 milioane de lei

Profitul net al Grupului BRD a scazut la 241 de milioane de lei in primul trimestru al anului 2020 fata de 301 milioane lei in primul trimestru al anul 2019, influentat de costul riscului, dupa recunoasterea unui provizion in contextul crizei COVID-19, potrivit unui comunicat al bancii remis miercuri AGERPRES. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul si veniturile Skoda au scazut din cauza efectelor pandemiei

Profitul Skoda Auto, care face parte din grupul Volkswagen AG, a scazut cu 25% in primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

LG a publicat rezultatele financiare pe primul trimestru din 2020

Compania LG Electronics Inc. a emis un comunicat in care a raportat rezultatele financiare pe primul trimestru al anului 2020. Reprezentantii companiei au anuntat un record al marjei de profit pe primul trimestru din toata istoria companiei.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: UniCredit a inregistrat pierderi de 2,71 miliarde de euro

UniCredit, cea mai mare banca italiana, a raportat miercuri pierderi de 2,71 miliarde de euro in primul trimestru, dupa ce a a decis sa deprecieze anumite creante pentru a tine cont de impactul previzibil provocat de pandemia de COVID-19.

Executia bugetara dupa primul trimestru din 2020 arata cifrele unui dezastru de proportii biblice

Inca din capul locului, trebuie subliniat ca executia bugetara pe primul trimestru cuprinde doar doua saptamani dupa 16 martie) de restrictii de natura economica urmare a instituirii Starii de Urgenta si a unor masuri restrictive prin ordonante militare. Practic, lunile ianuarie si februarie sunt intregi, iar martie a fost afectata doar pe jumatate.

Enel a incheiat primul trimestru al anului 2020 cu o crestere de 10,5% a profitului net

Grupul Enel a emis un comunicat de presa in care prezinta rezultatele financiare ale companiei, dupa primul trimestru al anului 2020. Potrivit comunicatului, profitul net din activitatile curente ale companiei a crescut cu 10,5% in primul trimestru.

Profitul net al Grupului BRD a scazut cu 22% in primul trimestru

Profitul net al Grupului BRD a scazut la 241 de milioane de lei in primul trimestru al anului 2020 fata de 301 milioane lei in primul trimestru al anul 2019, influentat de costul riscului, dupa recunoasterea unui provizion in contextul crizei COVID-19.

IN PRIMUL TRIMESTRU: UniCredit a inregistrat pierderi de 2,71 miliarde de euro

UniCredit, cea mai mare banca italiana, a raportat miercuri pierderi de 2,71 miliarde de euro in primul trimestru, dupa ce a a decis sa deprecieze anumite creante pentru a tine cont de impactul previzibil provocat de pandemia de COVID-19.

DATE ALE FEDERATIEI MONDIALE A BURSELOR PENTRU TRIMESTRUL INTAI: Piata actiunilor din Seychelles are cea mai mare crestere a capitalizarii din lume

MERJ Exchange, Bursa de Valori din Seychelles, a consemnat, in primul trimestru din anul curent, cea mai mare crestere anuala a capitalizarii de piata, la nivel mondial, potrivit cifrelor anuntate de Federatia Mondiala a Burselor WFE), preluate de thetrade news. com.

Avocata Laurei Codruta Kovesi: Am fost singura persoana care i-a spus ca are sanse la CEDO A fost primul reclamant din viata mea care nu a dorit nicio suma de bani

Nicoleta Popescu, avocata care a reprezentat-o pe Laura Codruta Kovesi la CEDO, povesteste culisele dosarului, afirmand, intr-un interviu pentru PressHub, ca ea a fost singura persoana care i-a spus fostei sefe a DNA ca are sanse la Curtea europeana, pentru ca nimeni nu ii dadea nicio sansa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )