Libnet.ro
UNICEF

12:15

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut cu 21% fata de aceeasi perioada din 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut cu 21% fata de aceeasi perioada din 2019

Raiffeisen Bank a raportat un profit net de 140 milioane de lei, in primul trimestru al acestui an, in scadere cu 21% fata de perioada similara din 2019, cand a fost de 178 milioane de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul net al Grupului Electrica este de 80 milioane RON

Grupul Electrica a obtinut, in primul trimestru al anului 2020, un profit net consolidat de 80 milioane RON, inregistrand o crestere de 121 milioane RON, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Profitul net al Transgaz a crescut cu 5% fata de anul precedent

Transportatorul national de gaze Transgaz a raportat in primul trimestru un profit net de 201,86 milioane lei, mai mare cu 5% fata de anul trecut, in timp ce veniturile din activitatea de exploatare au urcat cu 8%, la 512,8 milioane lei, potrivit raportului trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi ATB) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri din vanzari de 73,63 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de cele din primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 25%, de la 3,27 milioane de lei la 4,08 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente, remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN: Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi ATB) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri din vanzari de 73,63 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de cele din primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 25%, de la 3,27 milioane de lei la 4,08 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente, remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

FATA DE PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI TRECUT Profit in crestere cu 32% pentru Aerostar

Aerostar Bacau ARS) a raportat un profit net de 21,68 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, in crestere cu 32,02% fata de cel realizat in aceeasi perioada din 2019, in conditiile in care veniturile din exploatare s-au ridicat la 112,57 milioane de lei, cu 13,94% peste cele din primul trimestru al anului anterior, reiese din raportul publicat, astazi la Bursa de Valori Bucuresti BVB), de emitentul ce activeaza in industria aeronautica.

Raiffeisen Bank, la pamant: bancomatele, site-ul si aplicatiile au picat

Raiffeisen Bank are o problema grava cu serviciile in seara zilei de 13 mai. Bancomatele, POS-urile, site-ul si aplicatiile nu mai functioneaza. Din informatiile disponibile la acest moment,.

van Groningen, Raiffeisen Bank: De fapt, nu suntem o democratie. Am luat anumite lucruri dintr-o democratie: ca cine castiga alegerile, in urmatorii 4 ani face ce vrea. Asta nu e democratie

Intelegem ca e o perioada de populism. Cred ca exista si alte teme mai importante decat legislatia dedicata sistemului bancar. Riscam infrigementul pentru ca nu am adoptat legislatia privind spalarea banilor, de exemplu. Noi vom respecta aceasta lege a darii in plata, recent promulgata-n. red). Evident ca o vom respecta, iar acolo unde vor aparea neintelegeri le vom rezolva prin Justitie, a spus joi Steven van Groningen, CEO al Raiffeisen Bank, la intalnirea cu jurnalistii, prilejuita de prezentarea rezultatelor financiare ale bancii. intrebat cum se face ca un singur parlamentar a pus la punct ditamai sistemul financiar local, van Groningen a explicat: Vedem acum ca mecanismul de consultare dintre sectorul public- Parlament- sectorul privat nu functioneaza. De ce? Fiindca nu avem o structura in care sa ne intalnim regulat. De fapt, nu suntem o democratie. Am luat anumite lucruri dintr o democratie: Ca cine castiga alegerile, in urmatorii 4 ani face ce vrea. Asta nu e democratie.

Obligatiunile Raiffeisen Bank intra la tranzactionare la BVB din 14 mai

Obligatiunile corporative negarantate subordonate in lei emise de Raiffeisen Bank RBRO29) vor intra la tranzactionare, joi, la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Pandemia a dus la contractia productiei industriale cu 6% in primul trimestru

Pandemia de coronavirus a dus la scaderea productiei din industrie cu 3,4% serii brute) si respectiv 12,4% serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate), arata datele transmise miercuri de Institutul National de Statistica. Daca comparam scaderea din martie 2020 cu cea din martie 2019, scaderea este de 12,7% serie bruta) si de 14,5% serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate). Una peste alta, pe intreg primul trimestru, contractia productiei a fost de circa 6% fata de primele 3 luni din anul trecut.

IN TRIMESTRUL INCHEIAT LA 31 MARTIE 2020: Veniturile consolidate ale Telekom Romania au crescut cu 9,5%

Grupul Telekom Romania a inregistrat, in primul trimestru din 2020, venituri consolidate de 237,1 milioane de euro, in crestere cu 9,5% fata de rezultatul din primul trimestru al anului 2019, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )