Libnet.ro
UNICEF

00:07

Situatia companiilor de stat, pe masa Guvernului: Venituri mai mici, cheltuieli mai mari, subventii uriase si datorii in crestere

Hotnews Hotnews,
 Situatia companiilor de stat, pe masa Guvernului: Venituri mai mici, cheltuieli mai mari, subventii uriase si datorii in crestere

Ministerul Finantelor prezinta luni in sedinta de Guvern un raport anual privind activitatea intreprinderilor publice pentru 2018. Potrivit notei Ministerului Finantelor, in 2018, rezultatele companiilor de stat au fost mai slabe fata de anul anterior, fiind inregistrate profituri mai mici si plati restante in crestere. Dividendele sau varsamintele repartizate la bugetul de stat s-au ridicat la circa 3,9 miliarde lei. Companiile de stat, in special cele din transporturi, au beneficiat de subventii de 6 miliarde lei. continuă pe Hotnews

Romania are cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat, citate de Agerpres.

EUROSTAT: Romania are cele mai mici preturi din UE la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in tara noastra sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate, vineri, de Eurostat.

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat.

Eurostat: Romania are cele mai mici preturi din UE la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat, potrivit Agerpres.

Romania are cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat. Conform acestor date, in randul statelor membre UE,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )