Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul Energiei: Prin OUG 114, pretul la consumatorii casnici nu a scazut, dar un mare furnizor si-a recuperat pierderile si vrea sa se retraga. Si-au marcat profiturile si au plecat OUG va fi abrogata (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Energiei: Prin OUG 114, pretul la consumatorii casnici nu a scazut, dar un mare furnizor si-a recuperat pierderile si vrea sa se retraga. Si-au marcat profiturile si au plecat OUG va fi abrogata (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat, pentru B1 TV, ca intre 80% si 90% din controversata Ordonanta de Urgenta 114 va fi abrogata prin asumarea raspunderii in. continuă pe B1

Ministrul Energiei: Prin OUG 114, pretul la consumatorii casnici nu a scazut, dar un mare furnizor si-a recuperat pierderile si vrea sa se retraga. Si-au marcat profiturile si au plecat OUG va fi abrogata (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat, pentru B1 TV, ca intre 80% si 90% din controversata Ordonanta de Urgenta 114 va fi abrogata prin asumarea raspunderii in.

Ministrul Energiei: Abrogarea OUG 114 nu va duce la scumpirea energiei electrice sau a gazelor naturale pentru romani, dar trebuie sa definim acest consumator vulnerabil (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat, pentru B1 TV, abrogarea controversatei Ordonante de Urgenta 114 nu va duce la cresteri de preturi la energie electrica si gaze.

Orban: Vom abroga prevederile privind Pilonul II si alte masuri din OUG 114

Modificarile ce vor fi aduse controversatei OUG 114, cea prin care s-au instituit o sumedenie de suprataxe companiilor din energie, telecomunicatii, dar si bancilor, vor viza si Pilonul II - pensiile private opbligatorii -, a declarat marti premierul Ludovic Orban.

Anastasiu (AHK): OUG 114 a intrat cu bocancii in intimitatea noastra

Prin Ordonanta 114 s-a intrat cu bocancii in intimitatea societatilor comerciale si ar trebui sa fie.

A doua asumare. Orban anunta ce mai ramane din fatidica OUG 114

Guvernul isi va asuma raspunderea si pe un pachet economic vizand, in principal, OUG 114. La nivel parlamentar dezbaterile nu se duc in directia pe care ne-o dorim, a anuntat premierul Ludovic Orban, precizand ca a discutat la nivelul conducerii PNL despre abrogarea sau modificarea fatidicei ordonante.

Business report: Ritm alarmant de crestere a pretului pentru firme. La consumatorii casnici avem intre cele mai mici preturi in UE; Cate apartamente se vor livra in Bucuresti si in marile orase in 2019 si 2020

Unul dintre fondatorii Netflix dezvaluie cele opt reguli esentiale pentru succes pe care le-a primit de la tatal sau. Fa cu cel putin 10% mai mult decat ti se cere. Cum va creste stocarea energiei electrice in anii viitori la nivel global si cum sta Romania la acest capitol. Stocarea energiei electrice este una dintre noile tendinte.

Cum va fi modificata OUG 114 pe partea de energie: Taxa de 2% va fi eliminata, iar preturile reglementate vor fi eliminate total in 2020

Autoritatile romane au agreat cu reprezentantii Comisiei Europene ca preturile reglementate la energie electrica si gaze naturale sa fie eliminate in 2020, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. in acest sens va fi modificata controversata OUG 1142018, care prevedea preturi plafonate la gazele livrate de producatorii interni si tarife reglementate la energia folosita pentru consumul casnic, pana in februarie 2022. Mai exact, piata energiei ar urma sa fie liberalizata, in trepte, pana pe 31 decembrie 2020, iar a gazelor pana pe 31 septembrie.

Ministrul Economiei a facut anuntul! Ce se intampla cu OUG 114?

Guvernul isi va asuma raspunderea pentru modificarea Ordonantei 114 in urmatoarele 2 - 3 saptamani, .

Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea privind modificarea Legilor Justitiei si a OUG.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )