Libnet.ro
UNICEF

16:00

OPINII Criza coronavirus va elimina multe joburi din banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Criza coronavirus va elimina multe joburi din banci

Desi primul impuls este sa ne gandim la provizioanele pe care bancile urmeaza sa le faca la un moment dat din cauza celor care isi pierd in aceste zile serviciul, provizioane care vor eroda profiturile generand, firesc, presiuni din partea actionariatului pentru a se taia din cheltuieli de promovare, de personal, etc), ideea este ca nu din aceasta sursa vine cel mai mare pericol pentru angajatii bancilor. continuă pe Ziarul Bursa

WALID MOUSSA, PRESEDINTELE MONDIAL AL FEDERATIEI INTERNATIONALE IMOBILIARE: Criza Coronavirus va orienta cererea din imobiliare catre casele accesibile ca pret

Piata noastra imobiliara este una dintre cele mai atractive si cu potential, oameni de afaceri de calibru international fiind interesati sa investeasca in ea, ne-a spus, intr-un interviu, Walid Moussa, Presedintele Mondial al Federatiei Internationale Imobiliare FIABCI). Reporter: Cum a afectat noul Coronavirus sectorul imobiliar din intreaga lume? Walid Moussa: Coronavirusul are efecte similare peste tot in lume, pe pietele imobiliare.

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend, incepand cu 22 mai. Masura vine in contextul pandemiei COVID pentru a incuraja atat miscarea in aer liber, cat si mijloacele de transport alternativ.

Coronavirus Spania: Doar 5% din populatie a fost infectata de virus - studiu

Doar 5% din populatia Spaniei a fost infectata cu noul coronavirus, arata un studiu publicat miercuri de catre guvern, dar potrivit acestuia rezultatele variaza de la regiune la regiune, astfel incat rata infectiei se ridica la peste 10% in regiunea Madrid, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )