Libnet.ro
UNICEF

14:01

Purcari vrea sa acorde dividende de 26 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Purcari vrea sa acorde dividende de 26 milioane lei

Reactie pozitiva in piata pentru actiunile WINE Actionarii Purcari Wineries WINE) sunt convocati la data de 28 aprilie pentru adunarea de bilant, propunerea conducerii companiei fiind ca, din profiturile acumulate, suma de 26 milioane de lei sa mearga catre dividende, se arata in raportul producatorului de vinuri din Republica Moldova publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

CE Hunedoara ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei pentru inchiderea minelor Lonea si Lupeni

Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei pentru suportarea cheltuielilor necesare inchiderii celor doua unitati miniere necompetitive din cadrul societatii, Lonea si Lupeni, arata un proiect de Hotarare a Guvernului, publicat in dezbatere de Ministerul Energiei.

Ajutor de stat de 97,41 milioane lei pentru inchiderea minelor Lonea si Lupeni

Producatorul de energie Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei pentru suportarea cheltuielilor necesare inchiderii celor doua unitati miniere necompetitive din cadrul societatii, Lonea si Lupeni.

Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei

Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei arata un proiect de Hotarare a Guvernului, publicat in dezbatere de Ministerul Energiei. Fondurile ar.

DUPA O ORA DE TRANZACTIONARE Capitalizare bursiera de 45 milioane lei pentru Firebyte Games

Tranzactii de peste sase milioane de lei, cele mai mari de la BVB Actiunile Firebyte Games FRB), prima companie de gaming listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se tranzactionau la pretul de 1,28 lei dupa o ora de la deschiderea sesiunii bursiere, ceea ce confera emitentului o valoare de piata de circa 45,08 milioane de lei, cu 128% peste cea la care a fost inchis plasamentul privat din luna februarie a acestui an.

BVB Tranzactii de 38 milioane lei, cu mult sub media anului

Scaderi pentru majoritatea indicilor Valoarea tranzactiilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in prima sesiune a saptamanii a fost de numai 38,3 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de 77,42 milioane de lei, in conditiile in care majoritatea pietelor europene au fost inchise, cu o ocazia Pastelui Catolic.

Companiile municipale infiintate de Gabriela Firea au datorii de peste 560 de milioane de lei. Ce societati au fost deja desfintate

Cele 20 de companii municipale infiintate in mandatul fostului primar Gabriela Firea au acumulat datorii sau credite de peste 560 milioane lei catre furnizori, ANAF sau bugetul asigurarilor sociale, informeaza HotNews. ro.

EXCLUSIV Companiile municipale infiintate de Gabriela Firea au datorii catre furnizori, ANAF si asigurarile sociale de peste 560 de milioane de lei Topul datornicilor

Cele 20 de companii municipale infiintate de fostul primar Gabriela Firea au acumulat datorii sau credite de peste 560 milioane lei catre furnizori, ANAF, bugetul asigurarilor sociale, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro de la companii si Primaria Capitalei. Cateva dintre companii au intrat deja in insolventa, altele au titluri executorii cu popriri pe conturi sau bunuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )