Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania, cel mai mare impozit din regiune pentru profiturile companiilor: Doar un stat extracomunitar ne depaseste, desi candva eram printre tarile cu cel mai mic nivel al cotei

B1 B1,
Romania, cel mai mare impozit din regiune pentru profiturile companiilor: Doar un stat extracomunitar ne depaseste, desi candva eram printre tarile cu cel mai mic nivel al cotei

Romania, care are o cota de impozitare a profiturilor companiilor de 16%, nu se mai regaseste printre statele europene in care aceasta rata are un nivel mic, desi timp de multi ani acesta a fost un adevarat. continuă pe B1

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

Cel mai mare centru de golf din Serbia, la 110 kilometri de Timisoara. Cum incearca gazdele sa-i atraga pe jucatorii romani

La numai 110 kilometri de Timisoara, la jumatatea distantei dintre Novi Sad si Zrenjanin, se afla cel mai mare centru de golf din Serbia, iar gazdele vor sa-i atraga si pe jucatorii din Romania.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Functionarii unei primarii din Gorj au primit doar jumatate din salariu. Motivul: cel mai mare angajator din oras n-a platit impozitul pe venit

Angajatii Primariei Motru, din judetul Gorj, au primit doar jumatate din salariul pentru luna mai. Primaria n-a mai incasat cota defalcata din impozitul pe venit de la Complexul Energetic Oltenia CEO), cel mai mare angajator din Gorj.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Elena Ceausescu a avut mereu o imagine extrem de nefavorabila in mentalul colectiv, atat inainte de 1989, cat si dupa Revolutie. Pe Nicolae Ceausescu, lumea il mai tolera cat de cat, dar pe sinistra lui sotie, aproape nimeni n-o avea la inima. Si nici nu e greu de inteles de ce. in fond, ce ura .

VIDEO Totul despre NEVERSEA. Cel mai mare festival pe plaja din Europa incepe joi la Constanta. Noutatile editiei 2019

Cel mai mare festival pe plaja din Europa, NEVERSEA, va incepe la Constanta joi, 4 iulie. Pana duminica, 7 iulie, plaja Modern va oferi patru zile de muzica, distractii, concursuri, premii, relaxare. Aproape nimeni nu va pleca cu mana goala de la NEVERSEA, toti vor primi cate un premiu, a promis Bogdan Buta, directorul firmei organizatoarea Neversea SRL.

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul.

Business report: Cele mai scumpe orase din Europa pentru angajatii straini; Probleme pentru Prima Casa! in prima jumatate a anului, garantiile au scazut cu 40% fata de aceeasi perioada din 2018

Bilantul proiectelor de infrastructura in primele sase luni din 2019: proiecte in constructie, contracte semnate si licitatii lansate. Dupa cele sase luni din acest an, Ministrul Transporturilor a redus estimarea de kilometri. Castigurile nete ale salariatilor din Bucuresti, mai mari cu 15% in aprilie decat in anul anterior. Pensiile din Capitala, in crestere cu 10%. Numarul salariatilor din Capitala a ajuns, la finele lunii aprilie 2019, la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )