Libnet.ro
UNICEF

06:30

Banca Mondiala a revizuit in crestere previziunile privind economia Romaniei

Antena3 Antena3,
Banca Mondiala a revizuit in crestere previziunile privind economia Romaniei

Banca Mondiala a revizuit in crestere la 3,6% estimarile privind avansul economiei romanesti in 2019, cu 0,1 puncte procentuale mai mult fata de prognoza din ianuarie 2019, se arata in raportul Global. continuă pe Antena3

Banca Mondiala a imbunatatit estimarile privind evolutia economiei Romaniei in 2019, 2020, 2021

Banca Mondiala a revizuit in crestere la 3,6% estimarile privind avansul economiei romanesti in 2019, cu 0,1 puncte procentuale mai mult fata de prognoza din ianuarie 2019, se arata in raportul Global Economic Prospects, publicat miercuri.

PENTRU 2019, 2020 SI 2021: Banca Mondiala a imbunatatit estimarile privind evolutia economiei noastre

Banca Mondiala a revizuit in crestere la 3,6% estimarile privind avansul economiei romanesti in 2019, cu 0,1 puncte procentuale mai mult fata de prognoza din ianuarie 2019, se arata in raportul Global Economic Prospects, publicat, astazi, de Banca Mondiala BM).

Banca Mondiala a inrautatit estimarile privind evolutia economiei globale in 2019

Economia mondiala ar urma sa inregistreze un avans de 2,6% in 2019, in scadere cu 0,3 puncte procentuale fata de prognoza din ianuarie 2019, pe fondul escaladarii tensiunilor comerciale, se arata in raportul Global Economic Prospects, publicat miercuri de Banca Mondiala BM), transmit Reuters si Xinhua.

Banca Mondiala a crescut un strop prognoza economica pentru Romania. Pana la estimarea Guvernului e cale lunga

Banca Mondiala a revizuit in crestere la 3,6% estimarile privind avansul economiei romanesti in 2019, cu 0,1 puncte procentuale mai mult fata de prognoza din ianuarie 2019. Chiar si cu aceasta imbunatatire, cresterea economica a tarii noastre tot nu va atinge procentul prognozat de Guvernul Dancila pentru acest an.

EUGEN TEODOROVICI ANUNTA: Acord cu Banca Mondiala privind medicina primara

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca va fi semnat un acord cu Banca Mondiala privind accesarea unor fonduri pentru extinderea pachetului de servicii medicale oferite populatiei neasigurate, dar si pentru a-i ajuta pe medicii de familie sa isi achizitioneze echipamente medicale, sa isi doteze cabinetele si chiar sa isi cumpere ambulante.

Teodorovici anunta un nou acord cu Banca Mondiala: Unde vor ajuge banii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca Romania urmeaza sa incheie un acord cu Banca Mondiala. Banii urmeaza sa fie folositi in vederea diversificarii serviciilor medicale de.

Teodorovici anunta un nou imprumut de la Banca Mondiala. Cum se vor folosi fondurile

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca Romania va contracta un nou imprumut, pe trei sau patru ani, de la Banca Mondiala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )