Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pasul dublu al datoriei statului: De un an incoace, creste cu 30 miliarde lei/an

Hotnews Hotnews,
 Pasul dublu al datoriei statului: De un an incoace, creste cu 30 miliarde lei/an

Estimam la inceputul acestei luni ca bulgarele de zapada, adica datoria publica a statului, va ajunge la circa 360 miliarde lei. Ei bine, autoritatile romane au transmis celor de la Bruxelles ca va fi mai mare. Suma anuntata este de 362,6 miliarde lei, adica o crestere de aproape 10%, fata de anul trecut. Ca procent in PIB, daca luam in calcul noul Produs Intern Brut anuntat de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, va fi de peste 35%. Ramane de vazut, asadar, daca Romania va avea acel PIB nominal de 1031 mii de miliarde de lei. Avand in vedere inflatia in crestere, este posibil. continuă pe Hotnews

Datoria statului: Crestere cu 30 miliarde lei intr-un an

Estimam la inceputul acestei luni ca bulgarele de zapada, adica datoria publica a statului, va ajunge la circa 360 miliarde lei. Ei bine, autoritatile romane au transmis celor de la Bruxelles ca va fi mai mare. Suma anuntata este de 362,6 miliarde lei, adica o crestere de aproape 10%, fata de anul trecut.

Datoria statului: Crestere cu 30 miliarde lei intr-un an

Autoritatile romane au transmis celor de la Bruxelles ca va fi mai mare. Suma anuntata este de 362,6 miliarde lei, adica o crestere de aproape 10%, fata de anul trecut, scrie Hotnews.

Datoria statului: Crestere cu 30 de miliarde de lei intr-un an

Autoritatile romane au transmis celor de la Bruxelles ca va fi mai mare. Suma anuntata este de 362,6 miliarde de lei, adica o crestere de aproape 10%, fata de anul trecut, scrie Hotnews.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )