Libnet.ro
UNICEF

11:15

Scumpirile se accentueaza. Mugur Isarescu explica de unde vin majorarile de preturi

Adevărul Adevărul,
Scumpirile se accentueaza. Mugur Isarescu explica de unde vin majorarile de preturi

Scumpirile vor fi mai acute decat era asteptat, in acest an, recunoaste si Banca Nationala a Romaniei INS). Institutia a majorat prognoza de inflatie pentru 2019 de la 3% la 4,2%. continuă pe Adevărul

MUGUR ISARESCU: Nu vad motive de depreciere a leului

Nu avem motive serioase sa vedem o depreciere a leului, cu exceptia deficitului comercial, dar sa nu ma intrebati cat va fi cursul, pentru ca nici eu nu stiu, a declarat, astazi, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, in conferinta privind Raportul trimestrial asupra inflatiei.

MUGUR ISARESCU: Robor-ul a fost demonizat

Robor-ul a fost demonizat, a spus, ieri, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, subliniind ca persoanele care asteapta ca noul indicator pentru credite - IRCC - sa faca dreptate pentru toata lumea, se inseala.

Ce se ascunde in spatele mesajului optimist al Guvernatorului BNR. Cele 10 avertismente transmise vineri de Mugur Isarescu

Eu cred ca prezentarea mea de astazi a fost constructiva, ca sa nu zic pozitiva. N-am transmis nimic ca se rupe, se prabuseste, a spus vineri Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in conferinta de presa in care a prezentat Raportul privind inflatia. Prezentarea a fost facuta ca de obicei, avand un ton cald si zambitor, dar Raportul in sine nu este deloc zambitor. Cel putin 10 avertismente sunt trecute acolo, explicit sau implicit, iar lectura documentului ar trebui facuta foarte serios la nivelul Guvernului si al consilierilor responsabili cu strategia economica.

ştiri din Economie

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )