Libnet.ro
UNICEF

11:45

Finantele au programat in luna iunie imprumuturi cu 40% mai mari decat in mai

Adevărul Adevărul,
Finantele au programat in luna iunie imprumuturi cu 40% mai mari decat in mai

Ministerul Finantelor a programat pentru luna iunie imprumuturi de 5,825 miliarde de lei de la bancile comerciale, cu peste 40% mai mari fata de luna anterioara, potrivit datelor citate de Agerpres. continuă pe Adevărul

Ultima zi din minivacanta de Rusalii aduce nervi si cozi din ce in ce mai mari pe DN 1, din cauza numarului mare de masini care se deplaseaza spre Bucuresti

Traficul pe DN 1 se desfasoara din ce in ce mai greu, intre Predeal si Comarnic, din cauza numarului mare de masini care se deplaseaza dinspre statiunile montane catre Capitala, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Transformarile uluitoare prin care au trecut unele dintre cele mai mari orase ale lumii: cum arata Dubaiul in 1980 si Seul in 1950 FOTO

Lumea din jurul nostru se schimba odata cu trecerea timpului. Evolutia, in unele cazuri, este spectaculoasa. Este si cazul unora dintre cele mai mari orase ale lumii, care s-au transformat radical in ultimii cativa zeci de ani.

Transformarile uluitoare prin care au trecut unele dintre cele mai mari orase ale lumii: cum aratau Dubai in 1980 si Seul in 1950 FOTO

Lumea din jurul nostru se schimba odata cu trecerea timpului. Evolutia, in unele cazuri, este spectaculoasa. Este si cazul unora dintre cele mai mari orase ale lumii, care s-au transformat radical in ultimii cateva zeci de ani.

Editie speciala 360 de grade: Luna iunie, luna de cal, sub elementul foc yang. Pot aparea incendii, explozii, accidente(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, Anca Dimancea, specialist feng shui, si Marian Golea, maestru astrologie.

in luna iunie, Ministerul Finantelor vrea sa imprumute, de la banci, 5,8 miliarde de lei

Ministerul Finantelor Publice vor sa imprumute 5,8 miliarde de lei de la bancile comerciale, in iunie 2017, cu 42% mai mult decat in mai. Sumele vor fi destinate finantarii deficitului bugetului de stat si refinantarii datoriei publice.

5 cele mai mari preconceptii pe care oamenii le au despre sex, potrivit terapeutilor: importanta masturbarii intr-o relatie si mitul orgasmului feminin

Orice terapeut sexual va va spune ca veti fi din ce in ce mai priceputi in pat pe masura ce veti invata mai multe lucruri despre sex. Daca sunteti dezinformati la acest capitol, este foarte posibil ca interactiunile fizice sa fie mai putin placute atat pentru voi, cat si pentru partener.

Tainele vulcanului din Sacaramb, locul celor mai mari bogatii subterane. Telurul si aurul l-au transformat in El Dorado

Sacarambul a fost unul dintre faimoase sate din Europa ultimelor doua secole, datorita bogatiilor subterane. Cel mai mult a atras atentia conul vulcanic in jurul caruia a luat fiinta asezarea, un munte care ascundea o cantitate impresionanta de metale pretioase si rare: aur, argint si telur.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )