Libnet.ro
UNICEF

07:00

ANAF a colectat mai putin decat si-a propus, anul trecut

Adevărul Adevărul,
ANAF a colectat mai putin decat si-a propus, anul trecut

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a colectat o suma de 271,639 miliarde de lei in anul 2019, ceea ce reprezinta un grad de realizare de 99,2% din programul de incasari venituri bugetare alocat, potrivit raportului pe 2019 publicat pe site-ul ANAF, analizat de Agrepres. continuă pe Adevărul

ANAF nu si-a atins obiectivul de incasari in 2019, dar a colectat mai mult decat in 2018 (raport)

ANAF a incasat mai putin decat trebuia. Conform raportului pe anul 2019 publicat pe site-ul institutiei, gradul de realizare a programului de incasari stabilit prin legile bugetare anuale rectificate a fost de 99,2%. Daca se scot veniturile din dividende si varsaminte ale companiilor de stat, gradul de realizare este de 99,6%.

WORLD ECONOMIC FORUM: Prevenirea pandemica ar fi costat de 500 de ori mai putin decat actuala lupta anti-covid

Esecul de protejare al padurilor tropicale ne costa acum miliarde de dolari, potrivit unor noi studii, citate de World Economic Forum.

Cum e posibil asa ceva? Absolventii scolilor profesionale, platiti mai bine decat cei care termina o facultate in Romania

Meseriasii sunt mult mai apreciati in Romania, decat absolventii de facultate! La aceasta concluzie au ajuns antreprenorii participanti la conferinta Pactul pentru Munca, organizata de Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin CONAF), care solicita dezvoltarea scolilor profesionale. Absolventii scolilor de meserii castiga mai bine decat absolventii de facultate Asa s-a ajuns ca in Romania un electrician .

Un studiu din Italia sugereaza ca noul coronavirus ar fi de sase ori mai prevalent decat indica bilantul oficial

Aproape 1,5 milioane de persoane din Italia, sau 2,5% din populatie, au dezvoltat anticorpi la noul coronavirus, o statistica de sase ori mai mare decat bilantul oficial, conform unui studiu prezentat luni de.

ANAF nu si-a atins obiectivul de incasari in 2019

ANAF a incasat mai putin decat trebuia. Conform raportului pe anul 2019 publicat pe site-ul institutiei, gradul de realizare de a programului de incasari stabilit prin legile bugetare anuale rectificate a fost de 99,2%. Daca se scot veniturile din dividende si varsaminte ale companiilor de stat, gradul de realizare este de 99,6%, conform Hotnews.

Un medicament folosit pentru pisici ar putea fi mai eficient decat Remdesivir in tratarea pacientilor cu COVID-19, sustine o organizatie pentru drepturile consumatorilor

Un medicament folosit pentru pisici ar putea da rezultate mai bune in cazul pacientilor cu coronavirus decat medicamentul Remdesivir, folosit in momentul de fata pentru tratarea lor, sustine o organizatie pentru drepturile consumatorilor.

Averile impresionante ale sefilor institutiilor de stat: Cine este bugetarul care a incasat in 2019 venituri de aproape patru ori mai mari decat ale presedintelui Klaus Iohannis

Sefii celor mai importante institutii de reglementare din Romania incaseaza anual de la stat venituri ce le depasesc de cateva ori pe cele ale presedintelui Klaus Iohannis. Fie ca este vorba despre.

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

Cum a ajuns Humphrey Bogart sa se casatoreasca cu amanta. Lauren Bacall era cu 26 de ani mai mica decat actorul din Casablanca

Avea o voce sexy si o frumusete ce nu putea trece neobservata. A fost cea din urma dragoste a lui Humphrey Bogart, iar povestea lor a ramas una dintre cele mai romantice de la Hollywood, chiar daca a debutat cu o aventura scandaloasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3045 seconds )