Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bani de la stat pentru panouri solare, din 10 septembrie

Adevărul Adevărul,
Bani de la stat pentru panouri solare, din 10 septembrie

Romanii pot solicita bani de la stat pentru a-si instala panouri solare acasa, incepand cu data de 10 septembrie, ora 10. 00, cand demareaza programul Casa Verde Fotovoltaice. Ministrul Mediului a anuntat ca sunt fonduri suficiente pentru ca 33. 000 de gospodarii sa beneficieze de acest program. continuă pe Adevărul

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE. Surprize frumoase, poate chiar bani, pentru una dintre zodii!

Horoscop 10 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 10 septembrie Berbec incepi a realiza faptul ca trebuie sa te reintorci cu picioarele pe pamant, tot romantismul de pana.

HOROSCOP rune pentru 10 septembrie. Fecioaele isi schimba viata, Capricornii au parte de ceva dificultati

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 10 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta.

HOROSCOP rune pentru 10 septembrie. Fecioarele isi schimba viata, Capricornii au parte de ceva dificultati

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 10 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta.

HOROSCOP 10 septembrie. Gemenii au parte de declaratii de dragoste. Leii trebuie motivati

Horoscop Berbec. Discuta cu o persoana a carui intelepciune o pretuiesti, cum ar fi un prieten mai in varsta, un parinte, un mentor, pentru ca ceea ce are sa-ti spuna are efecte mobilizatoare asupra.

Fantoma alba de la protestele din 10 august 2018 va pazi Centrala Nucleara de la Cernavoda. Colonelul Catalin Paraschiv, unul dintre liderii Jandarmeriei care au dat explicatii la Parchetul Militar

Colonelul Catalin Paraschiv, cunoscut drept fantoma alba de la protestele reprimate violent din 10 august 2018, va fi mutat Unitatea de Paza de la Centrala Cernavoda, a decis actuala conducere a Jandarmeriei.

CEZ a demarat testele pentru vanzarea activelor din Romania

Grupul CEZ a lansat o testare de piata privind vanzarea activelor detinute in Romania, printre care parcul eolian din Dobrogea si distributia din Oltenia, potrivit unui comunicat al companiei. Reamintim ca CEZ si-a manifestat inca din vara intentia de a vinde activele din Romania. La fel si grupul italian ENEL. Una dintre companiile interesate de achizitionarea acestor active este Hidroelectrica.

Kaspersky introduce un nou serviciu pentru proiectele blockchain din companii

Kaspersky a lansat o noua oferta de servicii pentru a ajuta organizatiile sa-si protejeze aplicatiile bazate pe tehnologia blockchain pe care le dezvolta in-house, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Cum a pozat sotia Principelui Nicolae al Romaniei pentru o revista din Franta

Alina Maria Binder, sotia Principelul Nicolae, a realizat un pictorial pentru o revista din Franta si a povestit despre frumusetile Romaniei. Iata cum a pozat! .

Acuzatii socante pentru un medic din Oradea. Femeia si-ar fi omorat copilul si l-a ingropat in curtea unei case parasite

Acuzatii socante pentru un medic din Oradea. Femeia este acuzata ca si-a omorat copilul si l-a ingropat in curtea unei case parasite. Totul a iesit la iveala in momentul in care doctorita a dorit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )